Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výzva pro fanoušky Blesk tlapek: Které psí influencery chcete potkat na festivalu? Napište nám!

Video se připravuje ...
Autor: uá, kl - 
23. ledna 2023
10:55

Jedinečná akce, tak hodnotili účastníci loňský historicky první Festival Blesk tlapek. Tisíce lidí, které na pražský Vypich zavítaly, se společně se svými psími parťáky dobře pobavily, přispěly na dobrou věc a vyslaly i jasný vzkaz množitelům a tyranům zvířat. Jinak tomu nebude ani letos. Navíc ale chystáme mnoho novinek, chceme oslovit i známé zvířecí influencery. Přicházíme proto s výzvou.

Máte svého oblíbeného psího influencera, kterého sledujete na instagramu, facebooku nebo tiktoku, případně youtubera, jehož příspěvky odebíráte? A chtěli byste ho na našem festivalu vidět, ať už na podiu nebo v nově připravovaném podcastovém studiu, které bude součástí letošního ročníku festivalu? Pokud ano, napište nám.

Ukázky sportů na festivalu Blesk tlapek. Ukázky sportů na festivalu Blesk tlapek. | Blesk:Foto : Czech News Center / Rusinova Maria

Tipy na e-mail a sítě

Vaše tipy na zajímavé osobnosti, které se věnují psům, čekáme na e-mailové adrese tlapky@cncenter.cz, případně nás můžete kontaktovat i prostřednictvím našeho facebooku a instagramu. Oceníme, když nám pošlete i odkaz, link. Vybrané influencery oslovíme a nabídneme jim možnost prezentace na letošním Festivalu Blesk tlapek.

Potkáme se?

Pište, těšíme se na tipy na vaše oblíbence, věříme, že se nám některými z nich podaří navázat spolupráci a vy se s nimi budete moci na festivalu setkat. Na to, jak vypadal loňský úspěšný ročník, se můžete podívat do galerie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi