Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Klasnová o velkém strachu, výčitkách a ztrátě: Bártova žena zavolala na pomoc detektiva

Autor: kal - 
4. prosince 2020
21:05

Kateřina Klasnová zažívá krušné chvíle. Jedna z nejvýraznějších tváří někdejší partaje Věci Veřejné přiznala velký strach a výčitky. Manželce Vít Bárty utekl russell terier Armíček, povolala tak na pomoc službu Psí detektiv. A prosí o pomoc lidi z okresu okresu Pelhřimov, Jindřichův Hradec nebo Tábor. Doufá, že pes, který neutekl poprvé, skončil někde u lidí. Jeho stopy ve sněhu vedly do středu vesnice, jenže pak už nešly rozeznat, dodává.

„Nedokážu vůbec popsat, jak se cítím... Mám velký strach a výčitky. Nikdy mě nenapadlo, že budu muset využít služeb Psího detektiva. Armíček už letos v létě jednou utekl a našel se až druhý den, modlím se, aby byl u nějakých lidí i tentokrát,“ uvedla Klasnová. „Nemá obojek (proklouznul nám ze dvora), ale je čipovaný. Pokud jste z okresu Pelhřimov, Jindřichův Hradec nebo Tábor, prosím vás o pomoc,“ poděkovala.

Psí detektiv pátrá v oblasti Mnich, Mirotín a okolí, okres Pelhřimov, uvádí webové stránky služby. „Armíček je 16 let starý pejsek plemene parson russell terier. Obojek nemá, je čipovaný i kastrovaný a váží cca 8 kg. Armi je starý pejsek, který je fyzicky velmi zachovalý (mohl odejít daleko), ale vzhledem ke svému věku je prakticky hluchý a slepý, může být dezorientovaný,“ uvádí oznámení o pátrání psovi Klasnové.

V inzerátu stojí ještě: „Na jméno už příliš nereaguje, hodný, kontaktní, ale vzhledem trochu náladový. Proklouznul ze dvora domu ve čtvrtek 3. 12. okolo 16. hodiny ve vesnici Mirotín u Mnichu na Vysočině. Ve sněhu byly vidět stopy směřující do středu vesnice, pak už se nedaly rozeznat a nejsme si jistí, kam až došel, jestli ho někdo třeba i nenaložil.“

Video  Jak spolu vycházejí Vít Bárta a Kateřina Klasnová  - Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi