Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Blesk Ordinace naposledy už ve středu v Praze! Prevence pod dohledem Adamovské a Jirešové!

Autor: one - 
11. října 2022
05:00

Blesk Ordinace ve středu v pravé poledne na Karlově náměstí naposledy otevře své brány. Praha bude pátou a poslední letošní zastávkou projektu, jehož smyslem je zvýšit povědomí Čechů o důležitosti preventivního vyšetření. Špičkovou prevenci si můžete užít pod dohledem lékařů Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Také herci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kteří jsou letošními partnery, mají lví podíl na tom, že se k vyšetření odhodlali i zapřísáhlí odpůrci. Třeba jen proto, aby se s hvězdami mohli setkat tváří v tvář. To se podaří i návštěvníkům pražské Blesk Ordinace.

Ivanu Jirešovou i Zlatu Adamovskou objeví fanoušci ve stánku Voyo, kde se s herečkami mohou nechat vyfotit a získat jejich autogram. A pokud k tomu absolvují ještě tři vyšetření, v tombole na ně čeká kromě zajímavých cen i půlroční předplatné Voyo. Kde jinde vás za to, že si zachráníte život, ještě někdo odmění?

Co je Blesk Ordinace

Projekt deníku Blesk zaměřený na podporu prevence zdraví. Každý návštěvník může podstoupit zdarma řadu vyšetření bez doporučení praktického lékaře. Generálním partnerem projektu, který získal již potřetí záštitu ministra zdravotnictví, je Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.

Která vyšetření můžete absolvovat?

● Lékové poradenství

● Vyšetření tlaku

● Vyšetření mateřských znamének

● Vyšetření zraku (ve Faustově domě)

● Vyšetření diabetu

● Vyšetření plic

● Poradna pro zdravý životní styl

● Poradna odvykání kouření

● Dobrovolníci VFN

● Poradna duševního zdraví

Video  Blesk Ordinace v Teplicích: Davy návštěvníků si nechaly zkontrolovat znaménka, plíce či zrak!  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi