Martinu Havlovi je 50 let, je ženatý, má dvě děti a kromě jazzu ho baví třeba sportovní střelba. Myslí si, že jeho strana ve volbách dostane 23 %.

Jako největší problém kraje považuje Havel odliv obyvatel. Vyřešit by to podle něj mohlo mimo jiné i kvalitní a dostupné zdravotnictví. „Možnost vzdělání, jak středoškolské ve vybraných oborech, které jsou potřeba u zaměstnavatelů, tak vysokoškolského,“ řekl během debaty Blesku.

Právě na odliv obyvatel z Karlovarského kraje se zeptal svého politického soupeře Karel Jakobec (ODS). Havel znovu zopakoval vzdělání a zdravotnictví a ještě přidal volnočasové aktivity. „Protože si myslím, že to je důvod tady zůstávat. Máme tady krásný Slavkovský les, lázeňské lesy, největší síť cyklostezek,“ doplnil.

Video
Video se připravuje ...

Debata KV – Martin Havel Blesk TV

Podle Havla je právě on nejlepším možným kandidátem, jelikož má blízko k bezpečnosti. „Podporoval jsem nejenom záchranný systém a zasadil jsem se o větší bezpečnost škol. Pokud mi dáte svoji důvěru. Slibuji vám, že zabráníme privatizaci karlovarského zdravotnictví a sociálních služeb,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Krajští lídři z Karlovarska: Měli 30 sekund, aby nalákali voliče. Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií