Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejstarší Češka (107) odvolila v kulturáku: K urně dorazila o holi, ale sama!

12. října 2012
18:08

Krátce před 17 hodinou odvolila nejstarší Češka – Vlastimila Češková (107). Do volební místnosti v Jarcové na Vsetínsku přišla sice s holí, ale „po svých“ v doprovodu dcery Jany a zetě.

Do patra kulturáku zdolala bez problémů 25 schodů. „Ale zadýchala jsem se,“ konstatovala žena, která ještě nevynechala jediné volby. Kolik jich bylo to již nespočítá. Loni volila ODS. Letos prý ale hodně dlouho přemýšlela aradila se s dcerou. „Nechám si to pro sebe. Ale chci poděkovat hejtmanu Stanislavu Mišákovi (ČSSD). Protože mi zařídil operaci očí u primáře Stodůlky ve Zlíně. Díky těm dvěma teď vidím a stále čtu bez brýlí,“ konstatovala. Lze se tedy dovtípit, které straně dala tentokrát hlas.

Video  Nejstarší Češka (107) odvolila  - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Na všechny tam nahoře jsem naštvaná

I přes neuvěřitelný věk je stále vitální a sleduje televizi. „Politiku ale moc ne, protože jsem na všechny tam nahoře naštvaná,“ řekla. Mozek stále trénuje karetní hrou pasiáns. „Mám tři způsoby,“ pochlubila se. S úsměvem dále pravila, že se má moc dobře, protože o ni všichni pečují a obskakují ji.

 

henes ( 12. října 2012 20:37 )

OPRAVUJI do p.rdele.

henes ( 12. října 2012 20:36 )

petravilimeckova- běž laskavě do p.rdole. Děkuji. (ty jsi ale k. ráva nebeská)

petravilimeckova ( 12. října 2012 19:46 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa