Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Lidovci: Brněnské náměstí nezaplnili ani omylem!

Pokus o hromadný příchod do žluté oděných členů KDU-ČSL skončil menším fiaskem. K tomu, aby zaplnili brněnské Náměstí Svobody, jich ještě pár tisícovek chybělo.
Pokus o hromadný příchod do žluté oděných členů KDU-ČSL skončil menším fiaskem. K tomu, aby zaplnili brněnské Náměstí Svobody, jich ještě pár tisícovek chybělo.  (Autor: Michal Budík)
Autor: bum - 
26. května 2010
19:54

Menším fiaskem skončil závěr předvolební kampaně KDU-ČSL. Na brněnském Náměstí Svobody se pokusila zorganizovat takzvaný Hvězdicový pochod, kterého se měly podle oficiálních představ organizátorů zúčastnit stovky osob. Neoficiálně ale zřejmě očekávali ještě daleko početnější návštěvu.

Podle slov partajní mluvčí Martiny Kaderové totiž měly zástupy příznivců KDU-ČSL proudit ze všech hlavních tepen ústících do centrálního brněnského náměstí. „A postupně by ho pak měli zaplnit,“ tipla si v předstihu Kaderová.


KDU-ČSL zakončila svoji předvolební kampaň středečním koncertem Jiřího Zonygy. Přišlo si ho poslechnout pár desítek nejvěrnějších příznivců této strany. KDU-ČSL zakončila svoji předvolební kampaň středečním koncertem Jiřího Zonygy. Přišlo si ho poslechnout pár desítek nejvěrnějších příznivců této strany. | Michal Budík

KDU-ČSL zakončila svoji předvolební kampaň středečním koncertem Jiřího Zonygy. Přišlo si ho ale poslechnout jen pár desítek nejvěrnějších příznivců této strany.


Naštěstí pro ni se snad s nikým o počtu lidí, které do Brna přiláká koncert Jiřího Zonygy, nevsadila. Patrně by kvůli takové sázce hořce zaplakala. Brno je přitom křesťanským demokratům tradičně velmi příznivě nakloněno. Signalizuje snad tristní účast na závěrečném mítinku této strany její volební výsledek? Lidovci by si jistě přáli opak.

antoniocosi ( 27. května 2010 09:31 )

Ty si dojdi k MUDr už by jsi snad mohla vědět, že když tam nikdo nepůjde, tak se tam dostanou opět TI na které nadáváš...

omega2 ( 26. května 2010 21:21 )

Opravdu bych byla moc rada, kdyby se tento nezajem lidi jit na predvolebni kampane a pak nasledovne i nezajem lidi jit k volbam stal REALITOU !!!!! Vzdyt za co tem saskum mame dekovat a co pro nas udelali pozitivniho???? Za to vsechno by se meli stydet a ne dal pokracovat v loveni lidi pro jejich strany a za to vse utracet penize, ktere jsou od nas, od lidi, kteri doopravdy pracuji. Ja k volbam nejdu a vzkazuji vsem volicum = Vzpamatujte se a nedavejte jim opet sanci dostavat tak obrovske platy, mit vsemozne vyhody a dal krast, co se jeste da

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa