Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubková: Manžel je mým nájemníkem, vydělávám víc!

Fotografie
Petra Paroubková není na mateřské a vydělává víc než manžel  (Autor: internal)
Autor: bel - 
13. května 2010
20:35

Legendární výraz »sexy mozek« se prý Jiřímu Paroubkovi (57) líbil. Ego šéfa ČSSD ale spíš mohlo utrpět posledním rozhovorem jeho ženy Petry (36), ve kterém přiznala, že vydělávala a vydělává víc než manžel.

A dokonce, že u ní zadarmo bydlí! Sám Paroubek jako řadový poslanec bere i s náhradami měsíčně skoro 76 tisíc Kč čistého! V úsporách má prý uloženo kolem 900 tisíc korun. Jenže, fi nančním tahounem v rodině není podle jeho ženy Petry on.

„Manžel by si musel vzít zištně mě, vydělávám a vydělávala jsem víc než on, nastěhoval se ke mně, takže je v podstatně mým neplaceným nájemníkem,“ poodhalila Paroubková finanční poměry v rodině pro TV Barrandov.

Petra ale přesto svého muže obdivuje a jemu se prý líbilo, že ho nazvala sexy mozkem. „Já si za tím výrokem stojím a pořád si to o něm myslím,“ dodala. Kvůli porodu prý přerušila studium a na tři měsíce i práci, ale mateřskou nebrala.

kagan ( 27. května 2010 23:28 )

Laktační psychóza se nemusí projevit hned po porodu. Může mít velmi pozvolný nástup, takže k dramatičtějším výkyvům chování dochází klidně i po pár týdnech.

komentator ( 20. května 2010 08:30 )

Paroubková je špičková tlumočnice a překladatelka. Dělá pro velké západní firmy A ty platí moc dobře. Zřejmě nejste z oboru a neznáte sazby špičkových překladatelů

derek ( 17. května 2010 20:13 )

Drobnej detail dneska si překládáním nevýděláte na dupačky od diora za takový prachy čeští novínáři jestli jim nespočítaj ,že Paroubek nemá ani na to aby se oblékl tak jsou to neschopní idioti. Ona nevydělává tolik a Paroubek nedokáže zodpovědět jedinou otázku ohledně svého přijmu či přiznání.

Martina Dvořáčková ( 13. května 2010 22:11 )

A proč by nemohla vydělávat hodně...? neříkám že bere víc (on si určitě naškudlí jinde), ale když je žena schopná! a inteligentní!, proč by nemohla vydělávat víc než její muž...

anka ( 13. května 2010 21:48 )

ano...o penezich politiku a statnich zamestnancu by se melo hovorit otevrene a nahlas........ale jinak vseoecne plati,ze se ve slusne spolecnosti o penezich nehovori....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa