Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šperky pro první dámu. Pavlová vynesla brož od českého tvůrce

Autor: amb - 
30. ledna 2023
05:00

Během vyhlašování výsledků voleb nová první dáma Eva Pavlová vynesla jedinečné šperky, náušnice s motivem violek a brož s květem růžového kaštanu. Za oběma šperky stojí designér Hanuš Lamr. A kdo prezidentský pár obléká? 

Lamr se ve své práci inspiruje přírodou, rostlinami a mikrosvětem. Brož od něj nosila i bývalá americká ministryně zahraničí s československými kořeny Madeleine Albrightová.

Mám velkou radost z vítězství pana Pavla a gratuluji budoucímu panu prezidentovi a jeho ženě. Je mi velkou ctí, že si paní Eva pro takto významný moment vybrala právě moji brož Květ růžového kaštanu,“ napsal včera Lamr na svůj instagram.

Kromě šperků Pavlová oblékla středně dlouhé světle růžové šaty, které ladily s Pavlovou kravatou. Šaty navrhla uznávaná módní návrhářka Štěpánka Pivcová, která čerstvému prezidentskému páru dělala osobní stylistku už během jejich předvolební kampaně.

21:18
29. 1. 2023

Vážení čtenáři, děkujeme za sledování našeho volebního zpravodajství, tímto online přenos končí. V nadcházejícím týdnu pro vás chystáme články o novém prezidentovi ČR i dalších informacích z české politiky. Děkujeme za pozornost a přejeme vám dobrou noc. 

20:57
29. 1. 2023

Nový český prezident Petr Pavel na facebooku znovu poděkoval Zuzaně Čaputové za její včerejší návštěvu. „Návštěvy prezidentky Zuzany Čaputové si nesmírně vážím. Její silný krok a upřímný projev mě naplňují nadějí, že nás čeká úspěšná spolupráce ve prospěch hodnot, které sdílíme. My Češi a Slováci k sobě stále máme velmi blízko a jsem rád, že včera se to jen potvrdilo. Děkuji, paní prezidentko,“ napsal. 

20:51
29. 1. 2023

Hrad by chtěl Petr Pavel víc otevřít lidem, uvedl dnes večer na TV Nova. Bezpečnostní opatření podle něj není nutné udržovat na vysoké úrovni, hrozba, která byla před několika lety, pominula. Hrad by podle něj mohl být otevřenější i na sociálních sítích. „Možná i určitou populární formou informovat mladé, co se děje,“ uvedl. 

Bude se také bavit o možnostech využití lánského zámku ke kulturním, sportovním a jiným akcím tak, aby byl zámek víc majetkem lidí než státu a prezidenta.

Zobrazit celý online

„Bylo mi velkou ctí a radostí s nimi a pro ně tvořit image a pro dnešek je i obléci. Šaty jsem navrhla já a vyšperkovala je broží a naušnicemi skvělého Hanuše Lamra. Je krása spolupracovat s talentovanými lidmi,“ uvedla včera na svém instagramu Pivcová. „Jsem unavená, ale zároveň nabitá,“ dodala a pochválila také překvapení večera, slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou.

„Bude úžasná, normální, důstojná a chytrá první dáma,“ napsala Pivcová na instagramu v září roku 2022 o Evě Pavlové. Rozepsala se, že si Petr Pavel kravaty zásadně váže sám a na podzim vynesl například kravatu s bílým proužkem a dvouocasými lvy, která patřila ministrovi první československé Masarykovy vlády Adolfovi Stránskému. Originál mu zapůjčil Martin Jan Stránský, sdělila na sociální síti Pivcová.

Video  Pavel děkoval manželce, ta si vyslechla skandování. Pak poděkoval celému týmu  - ČTK / Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

kristýna ryglová ( 9. března 2023 11:56 )

Moc jí to sluší. Nic se nemá přehánět a o špercích to platí dvojnásob. nelíbí se mi, když má někdo na sobě několik náhrdelníků, náramků a na každém prstu prsten. Mám ráda šperky z chirurgické oceli z www.marre.cz/sperky-z-chirurgicke-oceli-s200CZ . Občas si udělám radost a koupím si nějaký nový, abych je mohla střídat a nenosila pořád ty samé .

1pravda1 ( 30. ledna 2023 23:29 )

člověk by ani neřekl, že je to komunistická lampasačka, podplukovnice... ta barva šatů jí fakt nesluší

JaNat ( 30. ledna 2023 20:11 )

Je hezká, to ji nikdo upřít nemůže, má zlatý řez a to je vždycky výhra. Navíc má velmi rovnoměrné strany, to taky každý člověk nemá. Ale mě se víc líbí bez make upu.

9876543 ( 30. ledna 2023 19:32 )

Ale i paní Babišová je moc hezká...je hodně štíhlá, příjemného vzezření. No je to takový typ, trochu jako panenka, a co?Bude dlouho vypadat velice mladě, a jestli má nějaký botox,,,tak velice umírněný. Mně se třeba jako ženě, líbí /nejsem lesba/ Je moc hezké, kolik má cm, mezi horním rtem a nosem, má to přesně tak jak to má být. není nic šerednějšího..ale to není ničí, žádné ženy prohřešek,jaké jsme takové jsme. Když je dlouhá pauza mezi horním rtem a nosem vypadá žena víc staře.
Pro klídek kritiků,já mám tak 10 cm

JaNat ( 30. ledna 2023 19:25 )

Byl to přešlap, ale já bych to nehodnotila tak přísně. Po velkém napětí, přišly emoce. Je mladá, do role mluvčí doroste. Je velmi vzdělaná a to asi pan Pavel cení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa