Emma Tappingová je mezi těmi, kteří ji znají, považována za jakousi bláznivou matku. Každý rok se měsíce připravuje na Štědrý den, nakupuje, prodává a hlavně balí. A to nejspíše pořádně dlouho.

Matka tří dětí je proslulá tím, že pravidelně dává svým dětem pod stromeček obrovské množství dárků, tak velké, že většinou zakryjí alespoň polovinu stromečku. Žena je dokonce tak populární, že se objevila i v dokumentární sérii Splash The Cash o lidech, kteří utrácejí neuvěřitelné množství peněz za malichernosti.

Ani letošní Vánoce pak nejsou výjimečné a Mia, Elly i jejich mladší bratr Tatum opět objeví pod stromkem stovky darů. Emma o tom už informovala na svém instagramovém účtu, kde zveřejnila záběry ze svého obývacího pokoje s obří hromadou zabalených dárků a odpovídajícím popiskem. „Podařilo se mi pro moji rodinu vyrobit další kouzelné Vánoce. Spousta plánování, spousta nákupů,“ napsala v příspěvku.

 

Minulý rok žena přiznala deníku The Sun, že utratila za dárky asi 2 tisíce liber, tedy v přepočtu přibližně 55 tisíc korun, a koupila jich 350. Že by ale své děti rozmazlovala, popírá. „Jestli je kazím během Vánoc? To asi ano. Po celý rok jsem ale jiná,“ přiblížila Emma, která prý nehorázné sumy za dárky utrácí proto, že miluje šťastné obličeje svých dětí, když je pod stromkem rozbalují.

Emmu mnoho lidí za její chování nenávidí a na instagramu to od nich pořádně schytává. Komentáře typu: „Je to směšné, nechutné, nebo: je to vyhazování peněz.“ To jsou ty nejčastější argumenty. Jiní naopak rodině Emmy závidí. „Přál bych si být ve vaší rodině,“ napsal třeba jeden uživatel a další přidal: „Jste úžasná, jedete!“

Ať už má člověk na Emmu jakýkoliv názor, jedno se jí upřít nedá. Své děti miluje a rázně vyvrací, že by utrácení za dárky bylo zbytečné. Naopak, na facebooku třeba založila skupinu TappingSave, kde jiným matkám radí, jak co nejvíce při nákupech ušetřit pomocí bonusů, slevových akcí, kupónů a různých soutěží.

Fotogalerie
25 fotografií