Gary Haupt (69) měl o svátcích pracovat jako Santa Claus v obchodním centru Cherry Lane v kanadském Pentictonu. Na rozdíl od svých bělovousých kolegů jinde po světě však přistupoval ke svému zaměstnání netradičně. Se svými zákazníky se fotil i v netradičních pozicích a díky tomu se z něj brzy stala místní celebrita.

Santa z Pentictonu neváhal pózovat ve flirtovních pózách či s placatkou v ruce. Jenže poté, co se snímky začaly šířit po internetu, obchoďák s Garym udělal rychlý konec. Úchylný Santa, jak mu média začala přezdívat, dostal padáka! Paradoxně se tak ale stalo kvůli dvěma snímkům, které vyfotil ve svém volném čase a dal si je na svůj soukromý facebookový profil.

„Nemyslím si, že jsou ty fotky špatné a nevhodné. A zveřejnil jsem je, protože jde o lidi z naší komunity,“ nechal se slyšet stařík, který se přestrojuje za Santu už od roku 1995. A místní ho skutečně milují, po incidentu obchoďák zavalují stovkami stížností a vyjadřují Santovi podporu. Založili dokonce i petici a vyzývají k bojkotu nákupního centra. To se zatím k případu médiím odmítlo vyjádřit.

Fotogalerie
15 fotografií