Hvězdy Divadla Hybernia se ve čtvrtek pustily do pečení vánočních perníčků. Nejprve bylo potřeba rozválet těsto, pak vykrájet různé tvary a postavičky, strčit do trouby a hlavně hezky ozdobit. 

V červených zástěrách s logem divadla se předvedly především dámy - například Anna Slováčková (23), Vanda Károlyi (46) či Kateřina Brožová (50), které se všechny potkávají na jevišti v novém muzikálu Doktor Ox. Dcera Dády Patrasové (62) a Felixe Slováčka (75) si dokonce tématicky na krk navlékla červenou mašli s vánočními kulatými ozdobičkami stejné barvy.

Práce se ale nezalekli ani pánové, především Rudolf Kubík (53), Martin Pošta (52) Josef Vágner (28) či Ladislav Korbel a Ondřej Bábor. Rukou k dílu přispěl i Peter Pecha (29), jenže ten si ze všeho hlavně dělal legraci, a tak ho kolegyně Slováčková v jedné chvíli div nepřetáhla válečkem. Naštěstí se ale celá akce obešla bez zranění, dokonce i v případě Kateřiny Brožové.

Ta přitom prozradila, že jednou se jí ale během přípravy vánočního cukroví vyvedl nepříjemný kousek. „Umixovala jsem si prst ručním mixérem. Vyndávala jsem prstem umleté oříšky, když tu na mě doma někdo promluvil. Já si neuvědomila, že je mixér v síti a levý malíček byl pryč,“ přiznala nyní blondýnka. Ta si prst hadříkem narychlo zafixovala a vyhledala lékařskou pomoc, a tak byste při pohledu na její ruce dnes už nic nepoznali.

VIDEO: Anička umí být i pořádná rebelka! Na chalupě se opila s dvěma muzikanty a...

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Na chalupě s opila s dvěma muzikanty a... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
32 fotografií