Moderátorka Vánoce miluje a přiznává, že letos je bude mít kvůli pracovním povinnostem dost chaotické, naštěstí jí práce končí den před Štědrým dnem. To se pak těší, až se jako rodina sejdou pohromadě, zazpívají koledy a půjdou na procházky.

Její rodina je velmi rozvětvená a každý rok se u stolu sejdou v jiném počtu. „Letos to vypadá, že budeme jen naše rodina, což jsou tři děti a my. Jsem ráda, že budeme kompletní, protože loni byl náš druhý syn Cyril v Kanadě, tak nám bylo po něm smutno. A ještě s námi bude moje maminka. A pak na Boží Hod se uvidí, jestli za námi přijede rodina z Moravy, manželovi rodiče a také přicházejí i manželovi bratři. Takže někdy nás bývá i patnáct,“ prozradila Blesk.cz Janečková s tím, že jí to hřeje u srdce, když se jich sejde tolik.

U stolu pak vzpomínají také na jejího synovce Filipa, který se před téměř pěti lety demonstrativně oběsil kvůli častým narážkám na jeho homosexuální orientaci. „Vánoce jsou období, kdy vzpomínáme na své blízké a na ty, kteří už jsou někde jinde. A u synovce Filipa je to o to bolestnější. Na Vánoce nám moc chybí. Často jsme je trávili společně, buď až vánoční svátky nebo jsme zažívali společný Štědrý den,“ vrátila se do vzpomínek moderátorka, která smrt synovce tehdy nesla těžce.  

Fotogalerie
16 fotografií