Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Věštkyně Dagmar Kludská o magickém datu 11. 11. 2011

Dagmar Kludská radí, dnes se žeňte a vdávejte!
11. listopadu 2011 | 04:55

Věštkyně Dagmar Kludská: Magické datum přináší inspiraci, rozmanitost, živelnost, citová vzplanutí, erotickou fantazii, romantiku – potřebu projevovat se činy.

Rozhodnou-li se zamilované páry uzavřít sňatek, mělo by to mít příznivé účinky na jejich budoucnost.

V 5:00 hod. Mars vstupuje do Panny jejíž aspekty spojují inteligenci a činorodost s výjimečnou chápavostí skrytých jevů. Smyslem tohoto dne je nasměrovat život tak, aby byl v lepším souladu s vaším nejhlubším přesvědčením, potřebami a cíli.

Je to velmi emočně vypjatý den, přináší změny v našem systému hodnot, donutí nás prozkoumat a zvážit možnosti, které jsme doposud přehlíželi. Z druhé strany však může vzniknout určité napětí v záležitosti, která má kořeny v minulosti.

Události naberou rychlý spád, co se zdálo citově vyprahlé, nabere novou energii. Ve hře budou větší emoční nároky, planou prudké vášně, ale také chvíle pochybností. Do mnoha záležitostí se někteří jedinci mohou dostat i proti své vůli.

Neklidné povahy se budou muset obrnit větší trpělivostí a nadhledem. Buďte připraveni činit rozumné ústupky. Doslova ve všech rovinách života před vámi vyvstane otázka zítřka.

Přečtěte si, jak vidí datum 11. 11. 2011 numeroložka Hana Černá. Shodne se s kartářkou Kludskou?

Klíčová slova: kludská, věštba, datum
Diskuse ke článku
.
Související články