Sardinky z konzervy na jazyku spotřebitelů: Nevýrazné, tužší a nahořklé

/
  • Byly suché, tužší a často měly tmavou barvu. Necelá polovina sardinek obsahovala kosti, a dvoje byly dokonce nahořklé!
    11. listopadu 2017 ● 05:40

    Byly suché, tužší a často měly tmavou barvu. Necelá polovina sardinek obsahovala kosti, a dvoje byly dokonce nahořklé! Chuť, vůni a vzhled posuzovalo celkem dvanáct neškolených degustátorů, kteří dostávali vzorky po jedné sardince. O organizaci a vyhodnocení testu se postaralo Senzorické centrum Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského v Praze.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

sandokan500: Většina mořských ryb je chycena radioaktivitou z Fukušimi dodnes vytéká radioaktivní voda do moře.O tom se nemluví to není Rusko.

(11. 11. 2017 11:41)

agfor: Hlavně, že stále vykřikují :"Jezte ryby, jsou zdravé".

(11. 11. 2017 09:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy