Zatímco v Evropě vrcholí boje o to, kdo vyhraje fotbalové Euro, řada hráčů už má po sezoně. Je mezi nimi i světová hvězda číslo jedna - fenomenální Argentinec Lionel Messi.

Maradonův zdatný nástupce však letos s Barcelonou díru do světa neudělal - v Lize mistrů to nevyšlo, titul ukradla Čechova Chelsea. Ve španělské La Lize pak kraloval Ronaldův Real Madrid.

Načerpat síly před novou sezonou tak vyrazil Messi za Atlantik. Nevyznává však jen povalování na pláži a ani během dovolené si od fotbalu jen tak neodpočine.

Do slunného Miami totiž přivezl fotbalovou show World Soccer Masters. A také další slavná fotbalová jména - Didiera Drogbu, Diega Forlána a kamarády z Barcelony Javiera Mascherana a Daniho Alvese. Výtěžek ze zisku šel na dobročinné organizace. 

Po exhibičním utkání se však přece jen dostalo i na relax. A z modly davů se rázem stalo děcko s plenkami. Na pláž totiž vyrazil v podivných bílých kraťasech. Co na ně asi tak říkala Messiho přítelkyně Antonella Roccuzzo, která je jinak sestřenicí jeho nejlepšího kamaráda? Messi se v tomhle případě příliš nepochlapil. I když 24. června oslavil již 25. narozeniny.    

Fotogalerie
14 fotografií