Dyzajn market nabídne dva víkendy po sobě na 285 autorů převážně z České republiky, ale také Slovenska a několika dalších evropských zemí. „Chybět nebude ani výborné jídlo a nápoje, pohádkový a hudební doprovodný program a dětský koutek. To vše po všechny čtyři dny od 10 do 19 hodin,“ svěřila Terezie Tunková za Dyzajn market.

Speciálním tématem zimní edice bude pomoc potřebným. „První víkend se již podruhé uskuteční projekt Opuštěný hrneček, kdy si návštěvníci budou moci zakoupit jeden ze 70 hrnečků našich tvůrců včetně teplého nápoje od ILoveEspresso,“ prozrazuje Dyzajn market. Celý výtěžek pak bude věnován Nadaci Krása pomoci, která přerozděluje finanční prostředky neziskovým organizacím pomáhajícím seniorům prožít důstojnější a radostnější stáří.

A následující víkend se také nevyhnete charitativnímu charakteru. Tentokrát však bude v nabídce na padesát dyzajnových překvapení, z nichž bude výtěžek opět věnován stejné nadaci. „Jako vždy se Dyzajn marketu účastní také několik charitativních organizací. Nákupem u jejich stánků můžete podpořit nevidomé, seniory, ženy v těžkých životních situacích, opuštěné psy apod.“ Více se o celé události dozvíte tady.

Kdy: Víkend 8. a 9. prosince a 15. a 16. prosince
Kde: náměstí Václava Havla
Vstupné: žádné

Fotogalerie
34 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Takhle to vypadá v sobotu na Dyzajn marketu Eva Fornálová