Festival Cannafest není v Praze žádnou novinkou. Letos jej můžete zažít už podeváté v řadě. Přitom je rok od roku rozmanitější a různorodější. Se změnou místa z Výstaviště Holešovice se přesunul do Expa Letňany, čímž se prostory lépe rozdimenzovaly a návštěvníci se tak nemusí strkat u jednotlivých stánků.

Obrovské prostory se zónami

Větší prostory jsou to, co si letos lidé nejvíce pochvalují. „Líbí se nám chill zóna, kde je spoustu pytlů, do kterých se můžeme zabořit. A přitom máme kolem sebe prostor. Celkově je to změna k lepšímu,“ kladně kvitoval místo návštěvník Lukáš v zóně, ve které kromě vaků a stolků se židlemi objevíte fotbálek, bazén na skákání a další zábavné aktivity.

Zatímco jedna hala je určena na odpočinek, v další objevíte veškeré propriety na pěstování, o budovu dál zase dobroty s obsahem konopí. A ve vstupní hale nechybí stage, kde je možné užít si interprety, kteří podporují legalizaci konopí. 

Dobroty z konopí

Pokud vás zajímá, na čem si tady můžete pochutnat, máme pro vás tip na pár dobrot, které jsme také okusili. Rozhodně stojí za to okoštovat pivo a muffiny. A dokonce tady objevíte i konopný sýr. Opojné a omamné účinky ale po požití nečekejte. Tady nejsme v Amsterdamu. A pokud nemáte chuť na konopné výstřelky, venku mezi budovami objevíte řadu stánků s plnohodnotným jídlem - od burgerů až po tortilly. Takže bez problému na veletrhu přečkáte celý den.

Fotogalerie
37 fotografií