Jak Blesk.cz informoval, v ulici Do Čertous v pražských Horních Počernicích se 26. října večer střílelo. Zloděj údajně ukradl mobilní telefon, to se mu ale příliš nevyplatilo - na místě byl totiž shodou okolností policista v civilu a začal ho pronásledovat. Podle informací Blesk.cz nenechavého zloděje postřelil. „Ošetřili jsme třiačtyřicetiletého muže, kterého jsme poté při vědomí převezli do nemocnice,“ uvedla k případu mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Případ má teď na stole GIBS, která celou událost prošetřuje. Zveřejnila video z celého incidentu, na němž je vidět žena s kočárkem, která v tu dobu v obchodě také byla, a několik dalších svědků před prodejnou. Policisté pátrají kromě těchto přihlížejících také po tajemné blondýnce. Ta kolem sedmé, kdy celý incident proběhl, postávala před prodejnou a na místě zřejmě nechala několik kusů oblečení i černou kabelku.

Kamery ji zachytily také v metru Černý Most. „Může být tedy i případným svědkem celé události. Žádáme touto cestou ženu, nechť se přihlásí našemu operačnímu středisku GIBS tel: 974839734 a své věci si převezme,“ uvedla mluvčí inspekce Ivana Nguyenová bez bližších podrobností.

Video
Video se připravuje ...

Policista v civilu pronásledoval zloděje. Generální inspekce bezpečnostních sborů

Fotogalerie
3 fotografie