Nechutný čin se měl odehrát loni v létě. Vít F. odjel s dívkou autem na vyhlídku za obcí na Plzeňsku. „Když stála před přední částí vozu, začal jí osahávat na obnaženém těle, sahal jí na prsa, i když znal její věk,“ řekl státní zástupce Martin Rykl.

„Ona se bránila, říkala, že to nechce. Pak jí začal sahat na zadek. Řekla mu, ať to nedělá. Chytil jí za ruce a otevřenými dveřmi jí hodil na zadní sedadlo,“ dodal Rykl s tím, že dívku měl pak Vít F. znásilnit.  

Prý jen líbání a osahávání

Osudný den Vít F. dívku vyzvedl na nádraží v jedné obci na Plzeňsku, naložil do auta a odjel s ní asi na 800 metrů vzdálenou vyhlídku. „Tady bylo před autem nějaké objetí, osahávání a líbání. Já ji osahával po těle přes oděv a přes spodní prádlo, měla na sobě triko a kalhoty. Ona na mě také sahala,“ líčil svou verzi obžalovaný mladík. 

„Uvědomil jsem si, kolik jí je let, tak jsem přestal. Odvezl jsem ji zpátky na nádraží, kde jsme se rozešli a já jel domů,“ dodal.

Znásilnění odmítá

 Mladík vinu odmítá a tvrdí, že dívku neznásilnil. „Necítím se vinný. O tom, že jsem jí měl znásilnit, jsem se dozvěděl až v prosinci, když si mě předvolali na kriminálku. Byl jsem z toho v šoku. Dívku jsem od léta neviděl. Ale několikrát jsme si za tu dobu napsali ještě nějaké zprávy přes instagram,“ dodal Vít F.

Kamarádky dívky uvedly  ve svých výpovědích, že se jim svěřila, že se s Vítem F. vyspala a on měl při tom kondom. Soud pokračuje výslechy svědků a znalců. 

VIDEO: Ukradené dětství Nataschy Kampuschové.

Video
Video se připravuje ...

Ukradené dětství Nataschy Kampuschové. Videohub