Muž odjel o víkendu jako vždy na chatu do Raškovic, nevrátil se ale domů. Starostlivá manželka se ho vydala hledat, ale na chatě ho nenašla. Nedostupný byl i jeho mobil. Muž navíc trpí epileptickými záchvaty, což obavu o jeho zdraví a život ještě násobilo.

Hned v pondělí ráno policisté obvodního oddělení Nošovice rozjeli pátrací akci. „Do té se zapojil také psovod se služebním psem. Pátrání probíhalo nejprve v blízkém okolí chaty, následně se rozšířilo i do přilehlého lesa, kam pohřešovaný chodívá na procházky,“ popsala mluvčí policie Kateřina Kubzová.

Krátce před půl druhou odpoledne přišla dobrá zpráva. „Jeden z policistů nalezl muže ležícího poblíž koryta vodního toku nedaleko silnice. Byl při vědomí, ale dezorientovaný a podchlazený, stěžoval si na bolest nohy,“ popsala mluvčí.

Policisté ho proto zabalili do termofolie a na místo přivolali zdravotníky, kteří jej převezli do nemocnice. Muž pravděpodobně kvůli zdravotním obtížím upadl a strávil zřejmě víc než 24 hodin na místě, kde byl nalezen. Tedy zhruba jeden kilometr od své chaty.

VIDEO: Kde jsou? Krásná miss zmizela přímo z Karlova mostu v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Kde jsou? Krásná miss zmizela přímo z Karlova mostu. pdc, icp, Jedlička, Chebotareva