K útoku došlo nečekaně vloni začátkem října v podvečer v  orlovském bytě Václava S. „Dal jsem jí oběd, pili jsme pivo. Najednou, jako by byla nepřítomna duchem. Popadla z příborníku nůž a píchala mi ho nad srdce a do ramena,“ popsal napadený.

Třetí ráně se již snažil zabránit. Popadl čepel nože, který měřil 30 centimetrů, a vyrval ho útočnici z ruky. Pořezal se a dodnes nemůže pořádně hýbat prsty. „Uhýbal jsem, bránil se, to mě zachránilo,“ plakal u soudu Václav S.

Okradla ho a zamkla

Na chvíli omdlel, když se probouzel, viděl na zemi prázdnou peněženku. Z té mu recidivistka a na psychiatrii léčená feťačka ukradla posledních 600 korun. Jeho nechala na pospas osudu, zamkla byt a vypařila se.

„Záchranku si zavolej sám, křičela. Prostě chtěla ty moje peníze, dala se zase k těm feťákům. Já jí chtěl pomoct, když ji máma vyhodila z bytu, a vrátilo se mi to ve zlém. Já ji mám pořád rád, i když nikdy nepracovala a toulala se po ulicích,“ dodal.

Nejdříve zapírala

S  přiznáním útočnice to nebylo jednoduché. Na policii zapírala a tvrdila, že se jen bránila. „Začal mít divné řeči, že když mu nedám, nedá mi peníze, a podobné pí*oviny,“ uvedla ve své původní výpovědi.

Kvůli sexu ji prý přítel začal tahat za vlasy. „Prostě mě napadl, já si od nikoho nenechám s*át na hlavu. Vzala jsem nůž, bodla jsem ho, krvácel, lehl si na zem. Dál už nic nevím. Žádné peníze jsem mu nevzala,“ tvrdila vyšetřovatelům.

U soudu ale obrátila. Na dotaz, zda se cítí být vinna, řekla Petra Slazyková jen: „Ano.“ Rozsudek je pravomocný, nikdo se proti němu už nemůže odvolat. Do síně předvedli trestankyni z vězení, kde si odpykává tříletý trest za předchozí zločiny.

Fotogalerie
4 fotografie