Marcela, která pracuje v restauraci a sama živí své dvě děti, se dnes již stydí za to, jak dříve vypadala.

„Smyslem mého života byly, jsou a vždy budou mé dvě dcery. Jaksi jsem ale zapomněla na sebe. Postupně jsem přibírala. Jeden rok třeba pět kilo, další sedm. To, že tloustnu, jsem poznávala hlavně na oblíbeném oblečení, do kterého jsem se nevešla,“ prozradila sympatická blondýnka.

Do pořadu o hubnutí »Jste to, co jíte« ji přihlásila maminka. „Jsem poměrně stydlivý člověk. Ale maminka, a potom i dcera, mi řekly, abych do toho šla. Jeli jsme na konkurz a vybrali nás.

 

Abych řekla pravdu, tak první týden po začátku jsem byla v rozpacích a možná i litovala, že jsem do toho šla. Bála jsem se, že to nezvládnu,“ přiznala. Marcela však dokázala svůj život změnit od naprostého základu.

„Začala jsem pravidelně jíst. Dřív jsem jedla zejména večer, a hodně. Taky jsem neodolala dobrůtkám, kterými jsem zaháněla stres. Nikdy jsem nesladila, ale občas jsem si dopřála kolové nápoje,“ vzpomíná.

„Dnes jím pravidelně pětkrát denně a vlastně v objemu snad i více než dřív. Piji denně nejméně tři litry vody. Přidala jsem pohyb. Zprvu jsem jen hodně chodila. Dnes cvičím pětkrát týdně dvě hodiny. Hodinu na rotopedu a hodinu pilates či podobné cvičení,“ zhodnotila situaci Marcela.

Během osmi měsíců, kdy revolučně zhubla, musela úplně obměnit celý šatník. „Z velikosti 52 jsem dnes na velikosti 42. Mám radost. Nezadýchávám se do schodů a s proměnou se mi zlepšil celý život. Kdysi jsem čelila pošklebkům a narážkám.

Dnes se za mnou zase známí i neznámí otáčejí. Je to skvělý pocit. Děkuji za šanci a doporučuji všem, kteří mají problémy s nadváhou či obezitou, aby život změnili. Jde to a je to jen v hlavě,“ konstatovala z vlastní zkušenosti.

„Měla jsem obavy, že mi po shození nadbytečných kil bude viset kůže,“ popisovala. Její obavy se však nevyplnily, protože její mladé tělo si vcelku dobře poradilo. „O žádné plastické operaci neuvažuji,“ dodala šťastná Marcela.

Video
Video se připravuje ...

Paní Marcela zhubla díky pořadu Jste to, co jíte 52 kilo! TV Prima

Fotogalerie
36 fotografií