Sneakersy adidas Superstar

To jsou skutečně ikonické sneakery, není tedy nic divného, že je adidas stále osvěžuje a uvádí různé barevné verze. Boty s výraznou mušlí na přední části německá značka poprvé vyprodukovala v roce 1969 jako basketbalovou obuv, ale brzy se ukázalo, že jejich osudem je streetwear. adidas Superstar můžete vidět na každém kroku, nosí je celebrity a influenceři, ale i takzvaní obyčejní lidé. Chcete je mít také? Jsme zvědaví, pro kterou verzi těchto evergreenů se rozhodnete. Zvolíte naprostou klasiku a dopřejete si černobílé výroční vydání Superstar? A možná se odvážete a koupíte si jednu z barevných variant? Anebo vsadíte na dámské adidas Superstar Bonega posazené na platformě?

Autor: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Daddy shoes, tedy sneakery adidas Ozelia a adidas Ozweego

Tzv. ošklivé boty se vrátily spolu z módou na trendy 90. let a již několik sezon slaví triumfy ve světě streetwearu. Jestli jde o klasické daddy shoes od adidas, největší popularitou se těší dva modely – adidas Ozelia a adidas Ozweego – oba inspirované archivními botami značky. První z nich má nevšední tvar s přehnanými liniemi, zatímco druhý má stejně zajímavý tvar a charakteristickou trubičku na svršku. Stejně jako v případě Suerstar jsou i adidas Ozelia a adidas Ozweego dostupné v různých barevných variantách. Zvolíte tenisky dad shoes ve verzi all black, all white či možná v pudrovém odstínu růžové nebo blankytně modré? Bez ohledu na to, pro kterou nabídku se rozhodnete, můžete počítat s kultovním vzhledem.

Buty ve stylu outdoor – adidas Terrex

Čas na třešničku na dortu meze sneakersy. Boty adidas Terrex se osvědčí v každých podmínkách, ale zasluhují na pozornost nejen z ohledu na funkčnost. Jejich silueta, o níž lze říci, že je výsledkem propojení sportovních a horských trendů, je kvintesencí outdoorového stylu, který se ve streetwearu objevuje již mnoho sezon. Výhodou série obuvi adidas Terrex je, že existují modely v různých střizích. Německá značka nabízí nízkou i vysokou verzi těchto bot. Rozhodněte se pro tu, která se Vám líbí nejvíce, a směle vyrazte dobývat betonovou džungli.

Kultovní mikiny adidas

Nadčasové produkty adidas, to nejsou pouze boty, ale mezi jinými také mikiny. Současně jsou na trhu dostupné modely, které propojují archivální bestsellery značky z aktuálními trendy. Klasické tři pásky na ramenou a diskrétní logování má například mikina oblékaná přes hlavu 3-Stripes Crew v černé barvě. Volíte jednak rozpínanou verzi? Sáhněte po mikině adidas SS Track Top střihu bomberky. Nezapomínejme rovněž na klasické hoodie podepsané logem Trefoil – zde vyhrává ikonický model adidas Trefoil Hoodie, dostupný v mnoha barevných verzích. A znovu bez ohledu na to, či zvolíte tlumené barvy či vsadíte na křiklavé odstíny, kultovní střih se obrání sám. 

Které z těchto streetwearových klasik od adidas stále scházejí ve vaších outfitech? Všechny výše zmíněné kultovní produkty německé značky koupíte v Sizeer – online a ve vybraných kamenných prodejnách.