Jaké barvy, vzory a motivy na obuvi budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou in zejména přírodní a pastelové odstíny barev. Hnědé, krémové i pistáciové lodičky s různě vysokými podpatky tak budou dobrou volbou. Parádu letos udělají i meruňkové nebo růžové modely dámských lodiček. Správným řešením budou letos i černé nebo bílé kousky. Tyto barvy jsou univerzální a boty se vám budou hodit i k pestrobarevnému a k výraznému oblečení. Nezapomínejte však na to, že by vaše lodičky a další módní doplňky v outfitu měly k sobě ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Hladké totiž patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním dojmem. A přesně o to nám při tvorbě outfitu s lodičkami jde. Zaměříme-li se na vzory a na motivy, budou v kurzu ty zvířecí a květinové. I dámské lodičky tedy mohou disponovat vzory. K těm už se budou opět hodit pouze decentní jednobarevné oděvy. Stylové lodičky pro ženy v zmíněných barevných odstínech mohou ženy nakupovat i na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá moderní žena.

Autor: CCC

Jak sladit černé a bílé dámské lodičky se zbytkem outfitu?

Z módy nevychází ani černé a bílé dámské lodičky. Jedná se totiž o barvy univerzální, které zapadnou i do tzv. kapsulových šatníků. Volit k nim můžete pestrobarevné oblečení. Černé a bílé lodičky mohou mít na sobě i ozdobné dekorativní prvky. Ženy si oblíbily zejména zlaté a stříbrné kamínky nebo jiné detaily, které snadno sladí i se svými blyštivými šperky. Stříbrné a zlaté prvky na lodičkách pak můžete kombinovat i s lesklými detaily na vaší kabelce nebo na pásku. Černé a bílé lodičky oceníte v business outfitech. Nosit je můžete s pouzdrovou sukní, ale také s trapézovými a s plisovanými modely s vysokým pasem. Ty budou letos zvláště v módě. Lodičky v černém a v bílém provedení vám budou slušet i s šaty s průstřihy. Ty se mohou nacházet v dekoltu, ale také na bocích nebo v oblasti bříška. Černé a bílé lodičky pro dámy jsou ženám k mání i v kamenných prodejnách CCC. Volit je tu můžete s dekorativními prvky i bez nich. Bude tak záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Autor: CCC

Jakým způsobem zakomponovat barevné modely lodiček do vašeho outfitu?

Jestliže máte rády barevné modely obuvi, zkuste vsadit na červené nebo na růžové modely dámských lodiček. Ty budou letos zvláště v kurzu. Výraznější modely lodiček je pak vhodné sladit už jen s decentním jednobarevným oblečením. Zvolit k nim můžete černé šaty nebo bílé sukně. Jak se v módě říká, méně znamená mnohdy více. Červené lodičky pak mohou ženy sladit i s odstínem své rtěnky. S dalším líčením to však nepřehánějte. Červená barva je už sama o sobě velmi výrazná. Také pestrobarevné modely lodiček pro ženy jsou dostupné u prodejce CCC. Nakupovat u něj můžete online i v prodejnách.

Autor: CCC