Jaké šaty si vybrat v nadcházející sezoně, abychom se cítily krásně a svobodně? Vše záleží na naší náladě a příležitosti. Výběr v Reserved je opravdu široký: od klasických pletených, džínových mini šatů přes středně dlouhé návrhy až po maxi šaty. Šaty jsou již po léta klíčovým prvkem kolekce Reserved. V této sezoně naše neobvykle ženské návrhy přitahují pozornost detaily: výšivkami, krajkami nebo jemnými baskinkami, květinové motivy se prolínají s klasickými modely, které zůstanou ve vašem šatníku déle.

Autor: LPP Czech Republic, s.r.o.

Pokud hledáte šaty na speciální příležitosti, na večer, je tento mini model naším favoritem.

Autor: LPP Czech Republic, s.r.o.

Jsou to ideální šaty pro speciální příležitosti. Podtrhnou postavu, jemné, nadýchané rukávy dodají eleganci, mašlička vpředu celek doplní módní sponou. Můžete je nosit se sandály nebo vysokými podpatky – v každém případě máte hotový total look!

Preferujete na jaře pohodlí a komfort? Midi šaty se osvědčí dokonale! Jednoduchý střih s námořními pruhy vám dodá velkou volnost při stylingu. Ve sportovní, městské verzi můžete šaty kombinovat s koženou nebo džínovou bundou a v té oficiálnější verzi si stačí obléknout sako, boty na vysokých podpatcích a elegantní trenčkot. Nezapomeňte na kabelku, která doplní váš outfit.

Když přemýšlíme o šatech, maxi délka je klasika, která nikdy nevyjde z módy. Dlouhé šaty ze vzdušných a lehkých látek jsou ideální volbou na jaro, kdy ještě není příliš horko, ale slunce již začíná silněji hřát. V Reserved najdete vzdušné maxi šaty jak z jemných materiálů, tak i pletených, z nichž je tento model naprostým hitem!

Autor: LPP Czech Republic, s.r.o.

Dlouhé vypasované šaty, z kolekce Big City Life, vyrobené z měkkého úpletu z biobavlny, s krásným hlubokým výstřihem na zádech v barvě slaného karamelu se ideálně osvědčí na večer. S bundou nebo bomber bundou vám směle umožní vyrazit v tomto návrhu do města. Stejně zafungují šaty s jednoduchým střihem, vyrobené z třpytivé viskózy s přídavkem EcoVero. Je to nabídka pro ženy, které rády spojují svobodu s elegancí. V tomto stylu kulatý výstřih zapnutý na tři potažené knoflíky na boku vyvažuje ozdobný uzel na zádech a dlouhý rozparek v bočním švu. Romantická večeře ve dvou – přemýšlíte, co si vybrat? Asi již ne.

Autor: LPP Czech Republic, s.r.o.

Jaro je obdobím změn a šaty jsou ideálním prvkem, který může obnovit vás šatník. V Reserved najdete mnoho návrhů na šaty, které splní vaše požadavky a umožní vám užívat si novou sezonu.