Kvalita, která nezklame

Náš Linteo toaletní papír je zárukou měkkosti a pevnosti. Na dotek je hedvábně hebký díky jeho složení, jelikož je vyroben ze 100% celulózy. Během ale i v závěru výroby je každý toaletní papír pečlivě zkontrolován těmi nejnovějšími technologiemi.

Cena a výkon

Nabízíme vynikající kvalitu za velmi příznivé ceny. Chceme, aby kvalitní hygiena byla dostupná pro každého, a proto jsme si dali za úkol nabízet konkurenceschopné ceny, aniž bychom upustili od vysokého standartu kvality. Vždy jsou pro nás naši zákazníci na prvním místě a jejich spokojenost je naší prioritou číslo jedna.

Autor: Melitrade a.s.

Důvěryhodnost a spolehlivost

Linteo je tady pro vás na trhu již od roku 1996. Za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností, vytvořili jsme nejrůznější inovace, ale hlavně jsme získali tisíce spokojených zákazníků u nás v České republice, ale i na Slovensku nebo Polsku. A za to jsme nesmírně vděční.

Autor: Melitrade a.s.

Ochrana vaší pokožky

Při používání jakéhokoliv toaletního papíru Linteo si můžete být jisti, že o vaši pokožku i v těch intimních partií bude dobře postaráno. Jeho jemnost a kvalita jsou hlavním důvodem, proč ho volí i lidé s tou nejcitlivější pokožkou.

Ekologicky šetrný přístup

Jsme hrdí na to, že dbáme na životní prostředí. Neustále se snažíme o to, aby výroba toaletního papíru, ale i dalších našich výrobků jako jsou vlhčené ubrousky, kapesníčky či kosmetika, byla co nejvíce šetrná k přírodě. 

Nyní, když víte, proč je Linteo toaletní papír první volbou tisíců spokojených zákazníků, proč ho nevyzkoušíte i vy? Připojte se k nim a sami vyzkoušejte. Děkujeme, že jste s námi!