O jak vysokou částku můžete požádat  

V důsledku bezpečnosti je možné získat méně než u online úvěru na účet, stále se však jedná o vyšší desítky tisíc korun. Obchodní zástupce vám může po sjednání nebankovní půjčky vyplatit od 4 000 do 70 000 Kč, což postačí třeba na koupi spotřebičů, nábytku, či ojetého auto. A co se týká splácení, probíhá k rukám zástupce, takže ani v tomto případě nikam nemusíte.

Na jak dlouho dostanete půjčku v hotovosti  

Splatnost si můžete přizpůsobit svým finančním možnostem, které znáte ze všech nejlépe. Jestli vám více vyhovují nižší, abyste zatížili svůj rozpočet co nejméně, zvolte delší; a pokud naopak víte, že budete schopni vyšších úhrad a chcete mít závazek co nejdříve vyrovnaný, nastavte si kratší. Na výběr máte ze 45, 60 nebo 80 týdnů (to vychází až na 1 rok a 8 měsíců).

Vyplacení proběhne na ruku už druhý den  

Veškeré procesy jsou nastaveny tak, abyste na peníze nečekali déle, než je opravdu nutné. Vzhledem k osobnímu kontaktu je však nutné zohlednit časové možnosti obchodních zástupců, kteří vás kontaktují během pár minut po vyplnění online formuláře a domluví si s vámi schůzku už na druhý den. Protože bude mít vše připravené předem, nezdrží vás dlouho; pro jistotu si však projdete všechny podklady společně, a bude-li vše v pořádku, vyplatí vám peníze na ruku.