Nakupovat on-line zboží všeho druhu je stále populárnější. Raketovému růstu obliby e-shopů napomohla nejen pandemie, ale zejména snadnost, rychlost a pohodlí nákupu z domova. Jednou z nových vychytávek jsou odložené platby – nakoupíte hned a platíte až pak. Tuto službu rozhýbala Equa bank, která jako první banka přišla s platebním nástrojem PlatímPak.

„Pro řadu z nás jsou nákupy na e-shopech stále spojeny s určitými obavami. Někdo nechce zadávat na internetu číslo karty, jinému nevyhovuje platit předem dřív, než zboží dorazí poštou a má ho v ruce. Řada z nás rozhodně nevidí řešení těchto obav v nepříliš pohodlné a trochu „staromódní“ dobírce. Nabízí se však odložená platba, která všechny tyto obavy odbourává. Na zájem Čechů o ni zareagovala jako první banka u nás na jaře 2020 Equa bank a nabídla e-shopům a jejich zákazníkům moderní platby pomocí PlatímPak,“ řekl Petr Baťka, Head of External Sales Equa bank. O tom, že si služba PlatímPak na českém trhu on-line nakupování vybudovala pevnou pozici, svědčí i to, že ji zná téměř 20 % Čechů, kteří nakupují na e-shopech.

Autor: Equa bank a.s.

Zaplatíte jednoduše a rychle

Jak PlatímPak funguje? Velmi jednoduše. Zákazník e-shopu si vybere zboží, vloží ho do virtuálního košíku a u „pokladny“ si zvolí jako platební metodu PlatímPak. Zadá nezbytné minimum údajů a Equa bank žádost během desítek vteřin vyhodnotí. Banka pošle zákazníkovi e-mailem potvrzení o tom, že je zboží zaplaceno a platební instrukce k následné úhradě odložené platby.

Zákazník pak dostane zboží, které si může v klidu prohlédnout, vyzkoušet a zkontrolovat. A buď si ho nechá a zaplatí za něj Equa bank do 30 dnů, nebo ho obchodníkovi jednoduše vrátí a bance nic neplatí. PlatímPak je zdarma, zákazník zaplatí pouze za zboží. A samozřejmě – PlatímPak mohou využít všichni zákazníci e-shopů, služba není určena jen pro klienty Equa bank.

K dispozici přes 8000 e-shopů

Díky PlatímPak je možné pořídit si on-line zboží či služby až do výše 25 000 Kč za jeden nákup – a to i opakovaně. Pokud zákazník nezaplatí bance objednávku do 30 dnů, může požádat o převedení na pravidelné měsíční splátky.

Odloženou platbu PlatímPak od Equa bank nabízí svým zákazníkům již přes 8000 e-shopů. Nakoupit tak můžete opravdu vše – od oblečení přes kosmetiku, drogerii, hračky, nábytek a dekorace do domácnosti až po vybavení pro kutily. Seznam e-shopů je k dispozici na webových stánkách www.PlatimPak.cz. Zájemci zde naleznou také informace o právě probíhajících akcích a novinkách.

Proč nakupovat s PlatímPak?

  • Platba je zcela zdarma do 30 dnů.
  • Zaplatit můžete cokoliv – od drogerie až po elektroniku.
  • Nakupujete až do výše 25 000 Kč celkové objednávky.
  • Platbu vám Equa bank připomíná e-mailem.
  • Schválení trvá jen desítky vteřin.

Více informací získáte na www.PlatimPak.cz