Plánujte své nákupy předem

Skvělým pomocníkem pro pohodlné, ale také rychlejší nakupování je rozhodně nákupní seznam. Zhodnoťte svůj rozpočet na nákupy měsíčních potřeb a před každým svým nákupem si sepište přehledný nákupní seznam. Začněte tím, že pečlivě zjistíte, co vám v domácnosti chybí a co opravdu potřebujete. Poté si jednotlivé položky napište například do svého mobilního telefonu, na papír, nebo můžete také využít mobilní aplikace, které jsou vytvořeny právě pro tento účel. Vše budete mít přehledně a hned po ruce a v obchodě pak nebudete nakupovat intuitivně, ale cíleně. Vytvořte si z toho nový zvyk a sami brzy zjistíte, že váš rozpočet není narušován útratami za nahodilé produkty ve vašem nákupním košíku, které nejsou ani potřebné. 

Naučte se pracovat s akčními nabídkami a slevami

Každý týden vychází aktuální akční letáky obchodů, které vám poskytnou přehled výhodných nabídek a slev na vybrané produkty. Naučte se jim věnovat chvíli a využijte jich právě k sepisování vašeho nákupního seznamu. Prohlédněte si například letáky obchodů, jež jsou k vám nejblíže, nebo ve kterých nakupujete nejčastěji. Nejenže v těchto letácích pak můžete najít právě své oblíbené produkty v akční nabídce, ale také ty produkty, které aktuálně potřebujete ve vaší domácnosti, nebo jsou dostupné za klubové ceny. Některé obchody mají pro své zákazníky věrnostní kluby, kde získáte možnost využívat právě tyto klubové ceny a nakoupit tak ještě výhodněji. Díky plánování s těmito nabídkami se postupně zorientujete ve všech možnostech a s pravidelnými slevami pak ušetříte výraznou sumu za vaše nákupy každý měsíc. Nejenže pak narušíte svůj měsíční rozpočet minimálně, ale dokonce se může stát, že ho ani nevyčerpáte a ušetříte. 

Využijte možností projektu Kaufino

S projektem Kaufino teď zvládnete vše zmíněné výše praktikovat mnohem snáze. Tento projekt pro vás shromažďuje aktuální akční letáky všech velkých obchodních řetězců na jednom místě. Už tedy nemusíte pracně vyhledávat akční nabídky v letácích ve své poštovní schránce, ale vše si pohodlně prohlédnete ve vašem elektronickém zařízení. Velmi jednoduše zde najdete přehledně uspořádané slevy a výhodné nabídky dostupné pro každého. Prohlédněte si například aktuální Lidl leták či Kaufland leták, jejichž prodejny najdete téměř všude a v nabídce jsou nejen kvalitní potraviny, ale také spoustu potřeb pro vaši domácnost. Na portálu Kaufino najdete seznam mnoha dalších obchodů a ke každému je pravidelně aktualizován akční leták s výhodnými nabídkami pro vaše nákupy. Najděte si tedy chvíli a vše si prohlédněte v pohodlí vašeho domova na Kaufino a pak už si jen stačí sepsat svůj nákupní seznam.