Pražská vodka je tradiční obilná vodka, která je vyrobena v Česku. „Ta naše“ se pyšní řemeslnou výrobou, ověřenou léty, a vysokou kvalitou použitých surovin. Je vyrobena z křišťálové vody a obilných zrn té nejvyšší kvality. Díky pečlivé destilaci a speciálnímu filtračnímu procesu je vodka naprosto čistá a měkká. Vyniká především svou jedinečnou a rafinovanou chutí, jemnou vůní a měkkostí a celkovou jemností, která ji odlišuje a dělá její chuťový profil unikátním. Nejlépe si ji vychutnáte vychlazenou s ledem, hodí se však také jako základ do oblíbených míchaných drinků.

.
Autor: STOCK Plzeň-Božkov s.r.o.

Pražská vodka sbírá úspěchy i na zahraničních soutěžích v konkurenci těch nejvyhlášenějších značek vodky. Pyšnit se může například zlatou medailí německé společnosti DLG, která testuje kvalitu produktů, stříbrnou medailí ze soutěže San Francisco World Spirits Competition nebo bronzovou medailí z prestižní evropské soutěže Vodka United. „Úspěchy na světových soutěžích nám ve STOCKU samozřejmě dělají nesmírnou radost. Potvrzují totiž, že naše tradiční a s péčí vyrobená Pražská vodka obstojí i ve srovnání se světovými jedničkami, které nechává dokonce za sebou. Takto významná ocenění jsou pro nás jasnou známkou toho, že naše produkty jsou nejen velmi oblíbené, ale zejména vysoce kvalitní a obstojí i pod drobnohledem těch největších znalců v oboru,“ dodává Zuzana Prokopová, Group Brand Manager STOCK Plzeň-Božkov.

.
Autor: STOCK Plzeň-Božkov s.r.o.

PRAŽSKÁ VODKA

Tradiční obilná vodka vyrobená v Česku pečlivou destilací, speciálním filtračním procesem, s použitím křišťálové vody a prvotřídních obilných zrn. Pražská vodka – ta naše, vyniká svou jedinečnou chutí, vůní, čistotou a je charakteristická celkovou jemností.

Objem: 0,5l

Cena: 159,90 Kč