Speciální dárek nejen pro zahradníky

Dívali jste se na svého partnera či partnerku anebo děti, jak hledají na louce čtyřlístky. Lidé od pradávna věří, že právě tato rostlinka přináší pověstné štěstí. Jeho nalezení je ostatně také nesmírně složité a někdy i nemožné. Obdarovaný se hledáním této magické zelené rostlinky nebude muset trápit, jestliže obdrží sadu Vypěstuj si čtyřlístek. Poté, co rozbalí dárek, jednoduše zasadí cibulku do přiloženého kompostu, vše zalije a už si jen počká na svůj úspěch.

Okořeňte svůj partnerský život

Možná budete trochu sobecká, ale na darování Kostek lásky není určitě nic špatného. Vždyť užívat si budete ve dvou. Láska je sama o sobě jakousi hrou. Jak vše funguje? Jednoduše. Pouze hodíte kostkou a ta vám ukáže, jakou činností máte svého protějška oblažit. Masírování či hlazení se mu bude jistě líbit.

Teplé pivo si už nikdy nedá

Vzpomínáte si, když ten váš nadával na teplé pivo? Zcela jistě. Ano, nejste zrovna ráda, když zlatavý mok pije. Necháte ho ale klít a trápit se? Nikoliv. Pod stromečkem může najít speciální chladící půllitr. Jedná se o sklenici vybavenou dvojitým sklem se speciálním gelem, který zmrzne a následně umí chladit pivo dostatečně dlouhou dobu.

Čokoládový notebook

Milují lidé okolo vás dobrou čokoládu? Pak jim zpestřete vánoční chvíle vynikající čokoládou ve tvaru notebooku. Pokud se navíc třeba jedná o IT pracovníky, jistě se pobaví.

Zahrejte si stylové karty

Znáte opráski sčeskí historje? Karetní hra se známými motivy jednoho z nojoblíbenějších komiksů jak obdarovanému, tak i vám zpříjemní dlouhé zimní večery. V ruce budete mít postavy, jež vyložíte do vlastního týmu. Ten nejsilnější se samozřejmě stane vítězem. Bílá hora, defenestrace anebo revoluce oděná do sametu. Všechny tyto a mnohé jiné události si nenásilně připomenete.

Tak co, zalíbil se vám některý z potenciálních dárků? Ať už ano, nebo ne, podívejte se na kompletní nabídku eshopu Darkoviny.cz. Sortiment mají skladem a do Vánoc bude mít svůj balíček doma.