Vaše stará půjčka v bance. Nemilujete ji, ani ona nemiluje vás. Dře z vás kůži, je nepříjemná, nepustí vás ani na dovolenou k moři, bere vám volný čas a ani není hezká. Co s ní? Zbavte se jí.

Vyměňte banku a ze své staré prostě udělejte novou. Doporučujeme na to kalkulačku na zuno.cz. Tam si jednoduše spočítáte, jak vás vaše stará přišla draho. A kolik byste mohli platit míň. Zjistíte tam, jak na to. A stará se to nedozví, nebojte. Dostane jen papír, že se má pakovat. Hezky v tichosti. Díky tomuto Dobrému Refinancování od ZUNO banky můžete ušetřit i tisíce korun měsíčně!

Refinancovat jde i více starých najednou. Třeba nevýhodnou půjčku z banky, nebankovní společnosti, nebo třeba i kontokorent či kreditku. Na celkové částce, kterou potom zaplatíte, jde ušetřit i desetitisíce korun.
Už dávno neplatí, že s takovou výměnou budete trávit nepříjemné hodiny nekonečným papírováním. Pomocí webové kalkulačky se hned dozvíte, kolik na staré půjčce můžete ušetřit. Ta nová může být o hodně příjemnější, třeba s úrokovou sazbou 6,9 %. Tahle výměna vás opravdu bolet nebude. Na peněžence, ani na duši.

Proč refinancovat?

  • Zbavíte se staré a nevýhodné půjčky
  • Dostanete lepší úrok
  • Snížíte měsíční splátku

Podívejte se, kolik můžete ušetřit na zuno.cz

Reprezentativní příklad PŮJČKY: Výška PŮJČKY 100 000 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 60 měsíců, výška měsíční splátky 2070,99 Kč, fixní úroková sazba 8,9 % ročně, celková splatná částka 124 259,40 Kč, RPSN 9,27 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.
Kompletní podmínky refinancování naleznete na webu Zuno