1. S vaším současným staroušem nikde žádnou parádu neuděláte. Kamarádi i kolegové se vám nejen za zády, ale už i do obličeje posmívají, cože to máte za pádlo. Ano, naznačují vám, že je čas vyměnit model.

2. Jakákoli webová stránka se vám načítá několik minut? A co teprve, kdybyste si chtěla přehrát video nebo stáhnout jeden díl svého oblíbeného seriálu? S novým telefonem, který bude mít podporu LTE, nebude rychlému internetu už nic bránit.

3. Nabíjíte svůj mobil po každém zavolání, po každém přehrání písničky? Nový telefon rovná se také nová baterie a nová baterie vydrží mnohem déle než ta, která už několik let dřímá pod krytem vašeho mobilu.

4. Ano, stane se to každému, občas telefon prostě vyklouzne z ruky a spadne na zem, a pokud pro něj není pád rovnou osudný, minimálně ho to zohyzdí na zbytek života. Prasklý displej se dá těžko opravit, vyměňte rovnou celý telefon.

5. Snažíte se udělat si pěknou fotku z mobilu, ale na obrázcích pak sotva rozpoznáte, koho a co jste vlastně vyfotila? Už s sebou nemusíte všude nosit i kompaktní fotoaparát. Moderní mobily mají kvalitní foťáky, které kompakty ve všem nahradí.

Mobil jako módní doplněk

Pokud chcete nakoupit bez starostí a s jistotou, že vám na novém telefonu bude vše fungovat bez problémů, navštivte prodejnu nebo e-shop operátora O2. Ten všechny telefony nabízí se Zárukou nejnižší ceny, takže při nákupu navíc můžete výrazně ušetřit. Pokud telefon poté najdete u vybraných prodejců levněji, O2 vám rozdíl dorovná ve faktuře nebo formou kreditu. Navíc nabízí jen přístroje ověřených značek určené pro český trh a s kvalitním záručním i pozáručním servisem. Například oblíbený telefon Lenovo A6000 s elegantním designem, který výborně padne do každé ruky a díky třem barevným provedením (bílá, černá a červená) zaujme každého. Díky kvalitnímu displeji i zvuku si na něm navíc můžete maximálně užít i sledování videí. Více informací najdete na www.o2.cz.

A ještě poznámka na závěr: ani telefon s podporou všech LTE pásem nemůže v LTE síti fungovat, pokud nemá správnou SIM kartu. Typ své SIM karty jednoduše ověříte zadáním kódu *444*# a jeho odesláním jako běžného hovoru. Kartu si můžete zdarma vyměnit v kterékoli O2 Prodejně.