„Tenhle program má být především inspirativní – v tom, že věci jdou dělat i malinko jinak. Odlehčeně. Bez neustálého počítání kalorií, s recepty jednoduchými na přípravu, které lze bez větších problémů zařadit do svého normálního stravování,“ vysvětluje Petr Havlíček. Vyzkoušejte nový jídelníček i vy!

Snídaně

Sardská sázená vejce na rajčatech 

Suroviny na 1 porci: 1 lžička extra virgin olivového oleje, 1 nasekaná jarní cibulka, 1 malý stroužek česneku, špetka soli, špetka čerstvě mletého černého pepře, ¼ plechovky celých švestkových rajčat, neloupaných, nahrubo nasekaných, 3 lžíce jemně nastrouhaného sýra Pecorino nebo Parmazánu, ½ lžíce čerstvé nasekané bazalky, 2 malá vejce, 1 pita chléb překrojený podélně.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat