Také na podzim neustále vymýšlíte, jak si toto pochmurné období co nejvíce zpříjemnit? Zkuste to pomocí vůní! Je prokázáno, že čichový vjem dokáže výrazně ovlivňovat psychiku člověka. Právě prostřednictvím čichu a vůní vnímáme naše okolí, identifikujeme se s ním, prožíváme určitě emoce. Vůně je nositelem okamžiku a dokáže vyvolat i takřka zapomenuté vzpomínky či zážitky.

Vneste trochu exotiky do svých domovů a objevte sílu přírody s novou kolekcí aviváží Lenor!

Exotika z pohodlí domova

Vůně utváří náš domov. Navozuje pocit čistoty, radosti a péče. Většina z nás ale nedostává každý den čerstvé květiny, proto vůni doháníme různými osvěžovači vzduchu, vonnými svíčkami a tyčinkami. Voňavého domova můžete docílit i pomocí praní. Každý zná vůni čerstvě vypraného prádla. Co vám připomíná? Čerstvost, svěžest, čistotu. Přírodu! Nové aviváže Lenor Inspired By Nature vás „na první vyprání“ okouzlí svou jedinečnou vůní inspirovanou třemi místy, kam byste se na podzim nejraději přenesli.

S Lenorem na cestách

Na podzim k moři? A není už trochu pozdě? S aviváží od Lenoru Deep Sea Minerals nikdy! Svěží a uklidňující vůně inspirovaná ostrovy ve Středozemním moři vám připomene letní dovolenou a nabije vás energií, která vám na podzim tolik schází.

Autor: Procter and Gamble

Jste větší dobrodruh? Vyzkoušejte aviváž Silk Tree Blossom, která vás omámí strhující vůní okrasné květiny Albízií růžovou. Její příjemný dřevitý element vás zavede do Asie a vykouzlí tak jemně exotickou atmosféru vašeho domova.

Autor: Procter and Gamble

Pořád málo exotiky? Žádný problém! S aviváží Shea Butter se okamžitě přenesete do srdce subsaharské Afriky, kde budete objevovat tajemství krásy afrických žen - bambucké máslo. Pečující vůně inspirovaná výtažkem ze semen máslovníku afrického vytvoří z nošení vašeho oblečení sametově hebký zážitek.

Autor: Procter and Gamble