Proháněly se v něm jak Gábina Dvořáková, tak i další Leošova bývalka Hanka Svobodová. Ta ho po rozchodu nakonec slavnému moderátorovi dobrovolně vrátila. Po Praze si totiž tenhle plechový miláček vzal úctyhodných 21 litrů na 100 km! Takového žrouta si pohledná modelka nemohla dovolit…

Ďábelský motor

Přímo ďábelské parametry má motor audiny, ve kterém technologie FSI palivo vstřikuje přímo do spalovacího prostoru: Objem 4,2 litru a výkon 430 koní! Není divu, že bourák je schopen uhánět až rychlostí 302 km/hod! Z nuly na sto dospurtuje za pouhých 4,6 sekundy. Tento peklostroj je poněkud žíznivý a ve městě si vezme až 21 litrů naturalu na 100 km, kombinovaná spotřeba se pohybuje ale na přijatelných 13,5 l na 100 km.

Sežere hodně vzduchu

Takhle výkonný bourák spotřebuje vedle paliva také hodně vzduchu na chlazení motoru i brzd. Po stranách jednodílné mřížky chladiče jsou proto umístěny velké přívody vzduchu. Kromě své funkce, tedy nasávání chladného vzduchu a jeho přivádění k motoru, dělí trup vozu na dvě části: kabinu pro cestující a prostor motoru.

 Sexy světlomety dravce

Přední část auta se čtyřmi kruhy tovární značky působí dojmem číhajícího dravce, který se nemůže dočkat, až se rozběhne po hladkém asfaltu českých silnic a dálnic. LED světlomety z dvanácti světelných diod vdechují přední části auta vyzývavý a sexy image! A když takové světlo mrkne, ženy omdlévají…

 Zadní spoiler stačí

Díky aerodynamickému tvaru karoserie stačí k vytvoření dostatečné aerodynamické přítlačné síly tohoto žihadla zadní výsuvný spoiler. Žádné další rušivé tuningové úlety.

 Interiér pro fajnšmekry

Řídit takové auto je pro každého fandu rychlé jízdy neskutečný zážitek. Na našich silnicích se ale ani nepokoušejte vyzkoušet výkonové možnosti tohoto dravce. Mohl by to být váš pokus poslední. Zkuste si spíš užít ten pocit, kochat se přiměřeně rychlou jízdou a sexy interiérem. Vše v kůži, parádní audiosystém, automatická klimatizace, všemožná štelovadla, tlačítka, páčky i klasické budíky. Nádhera!

Klady a zápory

To je paráda:

+ Vynikající přesná převodovka

+ Skvělý design

+ Akcelerace auta, nadupaný motor

 

To je bída

- Drahé auto

- Ve městě raději nejezdit, moc žere

- Těžko snáší nerovnosti českých silnic

Cena: 3 miliony korun

Majitelé:

Leoš Mareš, Lady GaGa, Seal, Hugh Grant, Zac Efron

 

Fotogalerie
4 fotografie