Jako už mnohokrát předtím Monika Flodrová odtrhla z titulní stránky Blesku kupon MEGATRHÁKU a unikátní kód z něj zaregistrovala do DENNÍ HRY. To bylo uplynulý pátek. Za několik hodin později se jí rozdrnčel telefon. Když se z něj dozvěděla, že vyhrála a tentokrát nejde o deset, ale rovnou o sto tisíc, myslela si, že si z ní někdo vystřelil.

„Navíc právě někdo zvonil za dveřmi a do toho se rozštěkal náš bišonek Amálka. Musela jsem požádat paní na druhé straně telefonu, aby mi zprávu zopakovala. Pak jsem si musela sednout,“ popsala paní Monika a dodala, že oznámení výhry byla tentokrát hotová bomba!

„Říkala jsem si, jestli náhodou nejsem dítětem štěstěny. Teď tomu snad i začnu věřit,“ kroutí hlavou po výhře s pořadovým číslem tři. Blesku je paní Monika věrná řadu let, nejčtenější český deník kupuje pravidelně, ráda však zabrousí i na internetové stránky Blesk.cz.

„Mám tam pohromadě všechny informace, co potřebuju,“ vysvětluje. Samoživitelka, která se stará o hendikepovanou dceru Kristýnku (29), neskrývá radost: „Říkám si, že asi máme štěstí ve hře, když už nám život nadělil i ty nepříjemné věci.“

Rekonstrukce koupelny, oslava narozenin … a »strýček« na energie

Jak smysluplně využít výhru? Monika Flodrová má vcelku jasno. Plánovala a odložila rekonstrukci koupelny, teď je ideální chvíle k ní konečně přistoupit. „A dceři bude letos třicet, takže uděláme pořádnou oslavu,“ má jasno Monika Flodrová. Nějakou laskominku může očekávat i osmiletá Amálka, čtyřnohý miláček rodiny. Část výhry by paní Monika ráda ještě odložila bokem pro »strýčka příhodu«. „Uvidíme, jak to dopadne s energiemi. Část peněz tak bude pojistkou pro případ překvapení trochu jiného rázu,“ doplnila výherkyně.