Sympatická důchodkyně prozradila, že je nejen pravidelnou čtenářkou Blesku, ale také poměrně úspěšnou výherkyní. „Blesk čtu od té doby, co začal vycházet. Také jsem soutěživý typ, a není proto divu, že Trhák je moje nejoblíbenější hra,“ popisovala paní Věra.

Jedním dechem přiznala, že v minulosti vyhrála už několikrát, mimo jiné poukaz na nákup elektroniky v hodnotě 5000 Kč. Koupila si tehdy televizor. „Poté jsem s Bleskem vyhrála něco do kuchyně, drogistické potřeby a dvě trampolíny,“ vypočítala. Prý ji těší i drobnosti, jako když získala volání na týden zdarma od BleskMOBILU. A na co použije nynější výhru? „Dělají nám v obci novou kanalizaci, takže musíme zbudovat novou přípojku. Peníze od Blesku se mi právě teď moc hodí,“ řekla šťastná výherkyně.

Druhý shora

Vyložený recept, jak vybrat výtisk s kuponem, co zaručeně vyhrává, Věra Kalábová prý nemá. „Chodím kupovat Blesk u nás na benzínku nebo ho bereme v obchodě v Prostějově. Když se ale zamyslím, tak je pravda, že zásadně bereme druhý výtisk odshora,“ prozradila výherkyně.

Pozor! Už jen do neděle

Čím více kuponů, tím větší šance! Trhejte a vyhrávejte. Čas máte už jen do neděle 16. října.