„Mám opravdu velikou radost. Je to moje největší výhra za celý život,“ prozradila seniorka, která je pravidelnou čtenářkou i hráčkou všech her deníku Blesk.

Denně ke kávě

„S Bleskem začínám každý den. Od chvíle, kdy se narodil, je můj ranní rituál kávička a čerstvé vydání. Jen dřív jsem si ho kupovala v trafice a teď už si ho nechávám doručovat novinovou službou. To je výborné v tom, že už v půl šesté mám Blesk ve schránce,“ konstatovala Svatava Míčová.

Zbytek uložím

Výhru hodlá investovat do nové pračky. „To víte, časem vše dosluhuje a novou už nutně potřebujeme. Tak to přišlo vhod. No a samozřejmě nějaké peníze zbudou a ty hodlám schovat. Na Vánoce za ně nakoupím dárky pro pravnoučata,“ prozradila.

Milé překvapení a veliká radost, tak hodnotí výhru v Trháku Svatava Míčová.
Autor: Pavel Ryšlink

Hraju dál

„Ve hře budu rozhodně pokračovat dál. Zkouším štěstí od chvíle, kdy nějaké soutěže v Blesku začaly vycházet. Sem tam vyhraju nějakou drobnou výhru, jako třeba loni v Trháku 50 korun kredit do mobilu,“ řekla Svatava Míčová a dodala: „Dnes všechno kolem ještě spalo a já už jsem měla odeslány kódy. Kdyby to vyšlo ještě jednou, vůbec bych se nezlobila. Ale přeju výhru všem. Hlavně pro tu radost, kterou to člověku udělá.“