Ruku na srdce – komu z nás se nikdy nezdál sen, který bychom svému okolí asi barvitě líčit nechtěli, protože bychom se u toho museli stydět? O erotických snech se většinou moc nemluví a mnozí z nás si jen neradi přiznávají, že se jich to týká také. Přitom se však není za co stydět – je to úplně normální a běžné, přestože se z takových snů můžeme často vzbudit s pěkně smíšenými pocity!

Pokud si ve snu užíváte milostných radovánek se svým zákonitým partnerem či partnerkou, případně s tajným idolem, o němž sníte i za bílého dne, je vše v pořádku. Zmatek v srdci obvykle přichází ve chvíli, kdy jsou naše noční erotické vize diametrálně odlišné od toho, co si v bdělém stavu přejeme nebo po čem toužíme! Zdálo se vám o sexu s někým, kdo vás jinak vůbec nepřitahuje nebo je vám spíš odporný? Nebo jste si ve snu užívali postelových hrátek se šéfem, sousedem, kamarádem či dokonce s bývalým partnerem? Zdálo se vám o sexu s osobou stejného pohlaví nebo dokonce s několika lidmi najednou? V tom případě určitě prahnete po vysvětlení a výkladu snu!

Po probuzení obvykle přicházejí pochybnosti – co když ve svém podvědomí opravdu tajně toužíte po tom, co se vám zdálo? Skutečně si tajně přejete svého partnera podvést nebo vyzkoušet hříšné praktiky, které by vás ve skutečnosti spíše děsily? Uklidníme vás. Zvláštní erotické sny obvykle nevypovídají o tajných přáních, nebo jen částečně, a jejich skutečný skrytý význam bude lepší hledat jinde.

Když se vám po delší sexuální abstinenci zdá v noci o tom, že si to rozdáváte s atraktivním protějškem, ať už je to kdokoliv, opravdu to většinou poukazuje na vaše skryté touhy – a není na tom vůbec nic špatného ani odsouzeníhodného! Pokud si ve snu vášnivě užíváte s bývalým či bývalou, není to obvykle známka toho, že máte váš vztah obnovit, ale spíš jenom příjemná vzpomínka, kterou si tímto způsobem můžete opětovně vychutnávat, aniž by to komukoliv ublížilo.

Složitější sexuální sny si však mnohdy vyžadují pomoc zkušeného vykládače snů, protože jejich symbolika může být velmi propletená a může vám odhalit dokonce různá traumata nebo nedořešené problémy z naší minulosti či podvědomí. Není potřeba se obávat toho, co uslyšíte, právě naopak, když vám takový sen vyloží odborník, pomůže vám to lépe porozumět vašim touhám, obavám a přáním.

Astroložka Anabela