V Indii, Tibetu a dalších asijských zemích, pověstných svojí pradávnou duchovní tradicí, o existenci minulých životů nikdo nepochybuje. Věděli jste, že Dalajláma je již po dlouhá staletí vybírán podle toho, aby byl pokaždé vtělením té samé duše? Vždy po smrti starého Dalajlámy se pověření mniši vydají na dlouhou cestu po celé zemi, jejíž účelem je najít malého kluka, u kterého se objeví tajná znamení prozrazující, že právě v jeho těle přebývá Dalajlámova duše.

I v našem západním světě však žijí lidé, kteří si vybavují tajuplné vzpomínky, jenž určitě nepochází ze současnosti ani z filmů. V některých případech jde dokonce o fakta, která jsou historicky ověřitelná, přestože dotyčný prokazatelně neměl možnost o nich vědět. A to už je dobrým důvodem k otázce: žijeme na Zemi více než jen jednou?

Lidská duše je velmi komplikovaná a skládá se z různých prvků. Éterické tělo, astrální tělo, mentální tělo … to jsou některé z mnoha částí naší duše, jenž se po smrti odeberou do různých světů. Informace z neviditelné sféry bývají nejasné, proto je velmi těžké zkoumat, jak je to s minulými životy doopravdy. S určitostí však můžeme říct, že některé části lidské duše skutečně putují z jednoho těla do druhého. S uchováváním vzpomínek je to však složitější, protože na světě je to zařízeno tak, abychom si ty z předchozích životů nepamatovali. Má to důvod – je totiž velmi pravděpodobné, že mnohé z nich jsou bolestné a zraňující, takže by nám byly přítěží. Každý náš život na zemi je tedy příležitostí začít opět od začátku a s čistým štítem. Na události z předchozích životů je většinou možné vzpomenout si jenom v hypnóze. Je velmi důležité pečlivě vybírat terapeuta, kterému se svěříme do rukou, protože necitlivě položené otázky ve stavu hypnózy mohou na psychice napáchat nenapravitelné škody. Opatrnost je opravdu namístě!

I když si však své předchozí životy nepamatujeme, neznamená to, že nemají souvislost s naším nynějším osudem. Všechny naše pozemské životy jsou totiž navzájem propojeny pomocí síly jménem karma. Je to vlastně zákon příčiny a následku. Karma zajišťuje, aby byla na světě v dlouhodobém měřítku spravedlnost. Každý zlý čin se tedy dřív nebo později dočká trestu a každý dobrý odměny. Navíc lidé, kteří měli mezi sebou nějaký nedořešený vztah, se po čase vždy opět setkají, aby mohlo dojít k rozuzlení, ať už jsou to vztahy milostné nebo rodinné. Jenomže to všechno zůstává naším očím skryté, protože za běžných okolností nevidíme souvislosti mezi jednotlivými lidskými životy.

Toužíte nahlédnout do svých minulých životů, a přitom neznáte nikoho, kdo by vás uvedl do hypnózy? Existuje jednoduchá metoda, kterou může vyzkoušet každý a je zcela bezpečná, přestože neprozradí zdaleka tolik jako hypnóza. Některé věci se totiž mezi jednotlivými životy přenášejí, ale ne v podobě přímých vzpomínek, jen skrytých náznaků. Zamyslete se tedy nad svým životem. Je nějaká země nebo historické období, které vás vždy fascinovaly, aniž byste věděli proč? Jakou muziku posloucháte? Jaké jazyky se vám líbí? Máte odmalička nějaká větší mateřská znaménka nebo nevysvětlitelné zdravotní problémy? Máte někdy pocit, že vaše povaha nepasuje k vašemu pohlaví? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších podobných vám mohou napovědět něco o vašich předchozích osudech. Váš minulý život však nebyl jeden, byly desítky na různých místech světa a v různých tělech, ženských i mužských. Jejich odhalování je neopakovatelným dobrodružstvím, které vám navíc pomůže poznat ty nejhlubší zákoutí vaší vlastní duše! Zkusíte to?

Astroložka Ljuba

Komerční prezentace