Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žhavé a nebezpečné: 10 nejvíc sexy hrdinek videoher!

/
  • Videohry dokážou být sexy. Zvlášť, když jsou v nich svůdné hrdinky.
    22. srpna 2014 ● 21:25

    Jsou krásné, prsaté, ale rozhodně ne bezbranné! Hrdinky videoher se umí ohánět střelnými zbraněmi, meči, nebo dokonce zvládají některá bojová umění. Tohle je těch 10 nejvíc sexy z těch, které pobíhají po našich televizích propojených s konzolemi a na monitorech počítačů.

  • 1.

    Lara Croft (Tomb Raider série)

    Nejznámější ženská videoherní postava nemohla skončit na jiném než prvním místě. Je krásná, chytrá a nebezpečná. Zná historii, archeologii, je akrobaticky zručná a k tomu se umí ohánět dvojicí pistolí.
    Lara Croft
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů
  • 2.

    Rayne (BloodRayne série)

    Je napůl člověk, napůl upír a obřími čepelemi půlí protivníky vedví. Pije krev, nesnáší nacisty a obléká se do latexu. K tomu všemu má žhavou rudou hřívu. Rayne je stejně nebezpečná jako sexy.
    BloodRayne
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 3.

    Kasumi (Dead or Alive série)

    Ryšavé vlasy, nadpřirozeně velká ňadra a slušivý modrý tradiční oblek nebo ještě více sexy plavky. Ninja Kasumi je extrémně rychlá, nebezpečná, avšak má dobré srdce. Na rande byste ji ale jen tak nepozvali, její rodina přitahuje samé problémy.
    Kasumi
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 4.

    Samus Aran (Metroid série)

    Většinu času je schovaná v skafandru, ale když se z něj vysvlékne, je to zatraceně sexy blondýna. Jako dítě přišla o veškerou rodinu, kterou vyhladili vesmírní piráti. Po jejich stopách se později vydala, aby se posléze stala lovkyní lidí po celém vesmíru.
    Samus Aran
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 5.

    Jill Valentine (Resident Evil série)

    Někdejší členka policejního komanda S.T.A.R.S. se za svůj život postavila hordám nebezpečných zombie, ale přesto neztratila nic ze svého sex-appealu. Umí to se zbraněmi a nebojí se ničeho. A blond vlasy jí seknou víc než hnědé.
    Jill Valentine
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 6.

    Alyx Vance (Half-Life 2)

    Je přirozená, krásná, chytrá, tvrdohlavá a je ochotná nasadit vlastní život za obyvatele města City 17. Jako jedna z mála hrdinek videoher je navíc vtipná. A samozřejmě umí střílet.
    Alyx Vance
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 7.

    Joanna Dark (Perfect Dark série)

    Špionka Joanna Dark to umí nejenom se zbraněmi, ale nejrůznějšími technickými vymoženostmi a navíc se umí před nepřáteli i skrýt. Za kámoše má mimozemšťana, se kterým se seznámila v Oblasti 51.
    Joanna Dark
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů
  • 8.

    Nina Williams (Tekken série)

    Je nájemnou vražedkyní, která nedělá chyby. Nemá slitování, nemá výčitky. Aby si zachovala svěží mladý vzhled, tak se nechala i kryogenicky zmrazit. Jejím největším nepřítelem je její vlastní sestra Anna.
    Nina Williams
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

  • 9.

    Chun-Li (Street Fighter série)

    Kope vysoko, hezky při tom vřeští a málokdy prohraje. Jediné, na co občas Chun-Li doplatí, je její dobrotivost. Pánové, je to dobrá partie. Navíc má ráda děti, o které se stará.                      
    Chun-Li
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů
                   

  • 10.

    Bayonetta (Bayonetta & Bayonetta 2)

    Z pistolí pálí jako ostrostřelec, ohebná je jako šelma, a to i přesto, že s démony bojuje na vysokých podpatcích. A ty sexy brýle, hmmm. O dekoltu ani nemluvě.
    Bayonetta
    Autor: Oficiální zdroj vydavatelů

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy