Na rozdíl od jiných herních telefonů (Xiaomi Black Shark, Nubia Red Magic, Asus ROG Phone) nedává novinka tak okatě najevo příslušnost k hernímu segmentu, ale design je přesto zapamatovatelný. Na zadní straně telefonu se nachází logo Razeru s trojhlavým hadem, které může svítit různou barvou a funguje také místo diody pro notifikace. Podsvícení se nazývá Razor Chroma a umožňuje také různé speciální světelné efekty, jako statické osvětlení, rotování spektra či dýchání. Telefon splňuje normu odolnosti proti vodě a prachu IP67.

Vyladěný pro nejlepší herní tituly

Novinka navazuje na rok starý model Razer Phone, který vylepšuje zejména účinnějším chlazením s odpařovací komorou a až o 30 % vyšším výkonem. Ten dodává zařízení čipset Snapdragon 845 s grafikou Adreno 630. Zařízení obsahuje 8 GB operační a 64 GB uživatelské paměti, kterou lze dále rozšířit paměťovou kartou. Baterie disponuje kapacitou 4 000 mAh a díky skleněnému zadnímu krytu a osazené cívce ji lze dobíjet i bezdrátově. U kabelového dobíjení podporuje telefon jako jeden z prvních technologii Quick Charge 4+.

Chloubou celého zařízení je bezesporu 5,7palcový 2K displej typu IGZO, který jako jediný na našem trhu nabídne 120Hz obnovovací frekvenci a také stejnou frekvenci snímání dotyků. Plynulost zobrazení je klíčová pro komfortní hraní náročnějších her. Na zadní straně nalezneme duální 12Mpx fotoaparát s optickou stabilizací, sekundární 12Mpx fotoaparát s delším ohniskem slouží pro dvojnásobný optický zoom.

TIP: Vyzkoušeli jsme zběsilý Asus ROG Phone. Příslušenství si přivezl v kufru

Razer spolupracuje s mnoha vydavateli a jeho mobil je optimalizován pro hraní nejoblíbenějších současných herních titulů, jako je PUBG Mobile, Rival Crimson Chaos, Marvel Future Fight, Guns of Boom, RuneScape a dalších. Je to zároveň jediný smartphone na trhu, který je certifikován stanicí Netflix pro přehrávání video obsahu v režimu HDR a s prostorovým zvukem Dolby Surround 5.1.