CES (Consumer Electronics Show) je elektronický veletrh, který patří k těm největším na světě. Pravidelně se koná v americkém Las Vegas, kam se sjíždějí všichni výrobci elektroniky, výpočetní techniky a softwaru z celého světa.

Posilovač svalů Tao WellShell

Díky Tao WellShell budete mít skutečně větší svaly. Tedy pokud budete cvičit.
Autor: Reuters

Toto fitness zařízení je designováno k izometrickým cvikům převážně svalů prsou a na rukách. Ty posílíte jeho stlačováním. Veškeré údaje přístroj zaznamenává a posílá do chytrého telefonu s operačním systémem iOS nebo Android, kde je zpracuje aplikace. Ta zaznamenává i kolik jste ušli kroků, jak jste cvičili, jaký kalorický příjem máte i jak spíte.

Index zajímavost: 9/10

 

Fyzická klávesnice TREWgrip pro mobily i tablety

Klávesnice TREWgrip je zajímavá, ale až možná moc netradiční.
Autor: Reuters

Rozměry je opravdu velká, designem skutečně netradiční. Klávesnici TREWgrip připojíte k mobilům i tabletům. I když se přenosná zařízení do klávesnice fyzicky umisťují, propojení probíhá přes Bluetooth. Tím nejzvláštnějším na TREWgrip je, že se na ní píše zezadu, přičemž na přední straně, kterou uživatel vidí, se rozsvěcují příslušné klávesy.

Index zajímavosti: 8/10

 

Golfový senzor Zepp Golf

Golfový senzor ocení zcela jistě pouze fanoušci sportu gentlemanů.
Autor: Reuters

Pokud se věnujete sportu gentlemanů, tak možná chcete mít údaje o své hře, ze kterých byste mohli své schopnosti ještě zlepšit. Golfový senzor Zepp Golf zaznamenává všechny vaše odpaly, rychlost i sílu švihu, jakou máte, a další data. Ty pak vyhodnotí aplikace pro iOS nebo Android. Golfový senzor stojí v přepočtu tři tisíce korun.

Index zajímavosti: 8/10