Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Veletrh technologií CES 2019: Ty největší lahůdky budoucnosti

/
  • Veletrh techbnologií CES 2019
    10. ledna 2019 ● 20:00

    Právě na každoročním veletrhu CES v Las Vegas se představují ty nejlepší, nejmodernější a naprosto průkopnické technologie… Co nás v budoucnosti čeká a nemine?

  • 1.

    Voda ze vzduchu

    Vědci už dávno předpovídají, že lidstvo může v budoucnosti mít značný problém s nedostatkem vody… Inovativní stroj od firmy Watergen ale nabízí spásu – jen jej zapojíte do elektřiny a denně ze vzduchu vyrobí 25 litrů pitné vody kojenecké kvality!

    Atmosférický generátor vody
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

  • 2.

    Srolujte si telku

    Nekoukáte zrovna na televizi? Tak ji srolujte! Už letos přijde na trh ultra- -HD televize LG. Ta bude »rozvinutá «, jen když na ni koukáte. Jakmile ji vypnete, tak se celá TV s úhlopříčkou 165 cm prostě sroluje do soklu a ve vašem obýváku jako kdyby nikdy nebyla!

    Veletrh CES 2019
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

  • 3.

    Robotický mazlíček

    Většina dětí aspoň jednou za život zničehonic »nutně potřebuje « domácího mazlíčka. Firma Ubtech tedy přišla s robotkem Alpha Mini, který projevuje emoce, povídá si, učí děti a chce se přátelit… Místo pejska tak letos můžete koupit malého »Alfíka «.

    Robot na veletrhu CES 2019
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

  • 4.

    Autonomní tesla sejmula robota

    Umělá inteligence malého multifunkčního robota zn. Promobot omylem způsobila jeho zabloudění a místo na chodníku se robotek v pondělí procházel po silnici. Shodou náhod ale tudy zrovna jel plně autonomní vůz, tedy »bezpilotní« Tesla S, a... Došlo k autonehodě! Dle majitelů se Promobot ze srážky už nevyhrabe...

    Větší tesla si malého humanoida ani nevšimla!
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    Fotogalerie
    5 fotografií

Články odjinud
Video se připravuje ...
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy