Rám telefonu je totiž vyrobený dokonce z kevlarových vláken, Super AMOLED displej s qHD rozlišením 960x540 pixelů a úhlopříčkou necelých 11centimetrů chrání odolné sklo Gorilla. Pokud vám telefon spadne na zem, nemělo by se mu podle Motoroly nic stát. Mobil je v ohrožení pouze pokud se ho budete programově snažit zničit údery těžkým předmětem. Plastových komponentů v Droid Razr totiž moc nenalezneme. Nová žiletka by měla být navíc plně voděodolná, takže by vás s ní nemělo čekat ani žádné sušení mobilu s fénem v ruce.

Ultratenký design předností

Pokud nemáte rádi těžké a velké chytré telefony, Motorola Droid Razr by vás mohla zaujmout. Je totiž tenká pouze 7,1 milimetrů a váží 127 gramů, Přesto vybavení telefonu nezaostává za konkurencí. Telefon pohání operační systém Android 2.3.5 Gingerbread a dvoujádrový procesor o taktu 1,2 GHz. Operační paměť bude standardních 1 GB, paměť pro data bude 16 GB, rozšíření o microSD karty bude samozřejmostí. V balení by měla být už jedna taková  o velikosti dalších 16 GB.

Telefon je široký pouhých 7,1 milimetrů
Autor: Motorola

Jak je na tom baterie?

Výrobce vyzdvihuje baterii 1780mAh, se kterou by měl mobil vydržet při hovoru až 12,5 hodin. V praxi to ale může znamenat, že pokud telefon používáte k práci, po jednom dni ho bude potřeba připojit na nabíječku. Majitelé telefonů HTC o tom vědí své. Baterii navíc nepůjde kvůli vodotěsnosti měnit. Fotoaparát telefonu bude mít slušných 8Mpix a bude schopen natáčet i Full HD video v rychlosti 30 snímků za vteřinu. Motorola Droid Razr by měla být k mání od listopadu i u nás. Její cena se odhaduje na 13 až 14 tisíc korun.