Stý zákazník se podle informací HTC postavil do řady v pondělí v jedenáct hodin dopoledne. Tito nadšenci, kteří dostali za úkol dorazit ke značkové prodejně v ulici Na Poříčí s transparentem vysvětlujícím, proč si tuto novinku zaslouží právě oni, se dočkali v úterý v 9 hodin. Odnášeli si domů HTC Sensation za sedm tisícovek.

"Ve frontě jsem strávil 25 hodin," prozradil jeden z nedočkavců, student ČVUT Lukáš Janků. A co ho na jeho novém komunikátoru nejvíc baví? "Je to absurdní, ale aplikace Zrcátko. A samozřejmě mě uchvacuje dokonalý obrovský displej."

Nové HTC Sensation se pyšní neuvěřitelným výkonem a novým uživatelským prostředím
Autor: HTC

Tuto novou vlajkovou loď HTC začne od 1. června exkluzivně prodávat Vodafone, a to za cenu 13 577 korun včetně daně. Ve volném prodeji bude Sensation až za měsíc. A co že je na něm tak strhujícího?

Nejvýkonnější model HTC je vybaven poslední verzí operačního systému Android 2.3.3, má fantastický displej 4,3" (10,9 cm) v rozlišení qHD (960 x 540) a 8Mpix fotoaparátem s podporou natáčení videa ve kvalitě 1080p Full HD. Nové uživatelské prostředí HTC Sense 3.0 umožňuje rychlý přístup z pohotovostní obrazovky k nejčastěji používaným aplikacím, bez zdržování se s odemykáním.

Nebyla to první slevová akce pořádaná prodejnou HTC. Fanoušci této značky telefonů spali na ulici například kvůli Desire HD nebo naposledy kvůli tabletu Flyer.

Fotogalerie
10 fotografií

Novinky ze světa digitálních technologií o telefonech, tabletech nebo internetu hledejte na webu futurum.cz nebo klikněte ZDE!