Stačí jen z App Store stáhnout aplikaci iAugment a vyfotit si poprsí. Autoři aplikace doporučují pořídit fotografii v plavkách nebo spodním prádle pro realističtější výsledek. Pak už jen stačí označit oba prsy kroužky.

Na výběr je ze 17 velikostí implantátů. Na displeji telefonu se ihned objeví výsledek. Ten poté mouhou ženy ukázat svému partnerovi nebo ho dokonce sdílet na sociální sítí. A tím zjistit, co by si o potencionální úpravě poprsí myslelo okolí.

Udělejte se na internetu více sexy

Samozřejmě lze iAugment použít také jako jednoduchý nástroj k vylepšení své profilové fotky například na Facebooku nebo online seznamce. Pro dámy, které nejsou zdatné v ovládání photoshopu, skvělé řešení.

Aplikace poté nabízí okamžitě vyhledat vhodného plastického chirurga ve vašem okolí. Základem je tedy samozřejmě reklama.

iPrsa

Jiná „prsní“ aplikace už byla dříve z Apple obchodu vyřazena, v současnosti si ji užíjí majitelé Androidů. Jmenuje se iBoobs. Jako většina podobných aplikací je pouze k pobavení. Na obrazovce se objeví poprsí, které reaguje na dotyky prstu a mávání telefonem. Prsa tak po obrazovce poskakují. Samozřejmě je možné si nastavit různé parametry ňaděr.

Video
Video se připravuje ...

iBoobs na iPhone Youtube.com

Wobble jde o trochu dál. Na jakoukoliv fotografii můžete umístit terčíky, které oblast fotografie změní v „želé“. Při zamávání telefonem tedy opět poskakují prsa, zadeček nebo třeba pivní pupek.

Video
Video se připravuje ...

Wobble na iPhone Youtube.com