Vychodila stejnou školu jako vévodkyně Kate a její sestra Pippa. V Googlu se Amanda rychle zorientovala a začala pracovat jako vedoucí marketingu projektu chytrých brýlí Glass. Ještě větší terno je její ale nový vyvolený – spoluzakladatel společnosti Sergey Brin.

Sbalila ženáče

Má to však háček! Brin je totiž již šest let ženatý Anne Wojcicki (40), se kterou má dvě děti! Že spolu Rosenberg a Brin několik měsíců dovádějí, prasklo včera a reakce Googlu na sebe nenechala dlouho čekat! Podle britského Daily Mailu internetový gigant potvrdil pouze to, že Brin s manželkou žijí již nějaký čas odděleně.

Hraje si s muži

Daily Mail dokonce zkontaktoval expřítele Rosenberg, který o ní nemluvil jinak než jako o zlatokopce. „Amanda je dobře vypadající dívka a moc dobře to ví. Je dobrá v hraní s muži, hrála si i se mnou,“ prohlásil Ewan Butler (28), který na ni nevzpomíná v dobrém.

Rozvodová bitva

Brin, který se jměním 28,2 miliardy dolarů patří k nejbohatším mužům na světě, se na rozvod rozhodně netěší. Sice s Wojcicki mají předmanželskou smlouvu, ale podle kalifornského zákona se musí jejich majetek dělit při ukončení svazku na polovinu tak jako tak. Potvrdit by to měl rozvodový soud.

Fotogalerie
5 fotografií