ZOO Mumba

Velice návyková věc. Jako majitel ZOO se staráte o chod své zahrady. Kupujete zvířata, vylepšujete jim výběhy, krmíte je a hlavně se staráte o páření. Spokojená a nakrmená zvířata, roztomilá mláďata a spousta dekorací do ZOO přilákají stovky návštěvníků a peníze se jen sypou.

Peníze do kasičky proudí nejen ze vstupného, ale také ze stánků s občerstvením a atrakcí. S přibývajícími úrovněmi se rozrůstají možnosti ZOO a také se vám otevře safari, ze kterých si můžete odvézt exotické druhy zvířat. Jedinou nevýhodou hry je časová náročnost a nutnost se registrovat.

Hodnocení Blesk.cz: 9/10

Hru vyzkoušíte ZDE:

906722:gallery:true:true

Angry Birds

Superpopulární hra pro chytré telefony se dočkala i prohlížečové verze. Nijak se však nelíší a to je dobře. Příběh hry je snadný. Roztomilým ptáčkům zlá zelená prasátka ukradla vajíčka. Ptáčci se pořádně naštvou (odtud název Angry Birds) a jdou se čuníkům pomstít.

Úkolem je prakem vystřelit ptáčka směrem k pevnosti prasat. A všechny nepřátele sejmout. Postupem hry máte k dispozici nové typy "munice". Žlutý ptáček je sprinter, tudíž dokáže extrémně zrychlit a zasáhnout cíl. Modrý se rozdělí na tři, černý (extrémně ničivý) exploduje a tlustý bílý funguje jako bombardér (snáší výbušná vejce). Na první pohled blbůstka dokáže ukrojit pořádný kus času.

Hodnocení Blesk.cz: 10/10

Hru vyzkoušíte ZDE:

906720:gallery:true:true

Doodle God 2

Žádné vraždění, ani akce, jen logické myšlení. Dostanete se do kůže Pánaboha a vaším úkolem je stvořit svět. Ze začátku máte v rukou 4 elementy: oheň, voda, vzduch, země. Jejich kombinacemi pak vytvářite elementy úplně nové a také nové prvky. Spojením vody a země vytvoříte bažinu, ohně a vzduchu zase energie.

Od základních prvků se dostanete až k životu, technologii a společnosti. Hra je ze začátku velice zábavná a hlavně logická. Bohužel s přibývajícím počtem prvků se Doodle God mění v klikačku a kombinování všeho se vším. Ke konci hry už jen čekáte na nabití nápovědy, která vás posune o kousek dál. Hru je možné stáhnout i do chytrého telefonu (Android, iPhone, Windows).

Hodnocení Blesk.cz: 6/10

Hru vyzkoušíte ZDE:

906721:gallery:true:true

Spear and Katana 2

V roli smrtonosného bojovníka si vyzkoušíte plížení ve stínu a zákeřné zabíjení nepřátel. Ze začátku si vyberete specializaci na katanu (samurajský meč), nebo kopí - meč je rychlejší, kopí má delší dosah. Poté již plníte úkoly pro různé frakce. Se splněnými misemi vám přibývají body, které můžete přidávat do bojových umění se zbraněmi a tělesných kvalit (síla, rychlost, odolnost).

Vizuálně je hra velice jednoduchá, na svět se díváte z ptačí perspektivy. Ze svého hrdiny tudíž vidíte pouze klobouk a zbraň. Avšak Spear and Katana překvapí poměrně vysokou obtížností. Nestačí jen bezhlavě naběhnout na nepřítele a rozsekat ho. Musíte taktizovat, schovávat se ve stínu a udeřit v pravou chvíli, nejlépe zezadu. Neopatrnost vás může stát krk.

Hodnocení Blesk.cz: 7/10

Hru vyzkoušíte ZDE:

906723:gallery:true:true

DiePix Arena 2

Akce, akce a zase jednou akce. S vaší raketkou stojíte uprostřed arény a čekáte na přívaly nepřátel. I zde povyšujete úrovně a vylepšujete účinnost děla (poškození, množství střel, kadence) a rychlost pohybu nebo opancéřování. Ze zničených nepřátel občas vypadne bonus (lékárnička, atomovka, zastavení času...).

Čeká vás 50 kol plných pohybu a zběsilého střílení. Do toho udává tempo pořádně svižná elektronická hudba. Na konci každého desátého kola čeká silný Boss. První úrovně jsou snadné, později nevíte, kde vám hlava stojí. Prozatím se nám v redakci nepodařilo udolat poslední 50. úroveň.

Hodnocení Blesk.cz: 9/10

Hru vyzkoušíte ZDE:

906719:gallery:true:true